Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pan J

1. 7. 2009 18:35
Myslím, že

problém není ve Slavii. Je v tom, že Hašek by chtěl Jarolíma, který má ve Slavii dlouhodobou smlouvu. S Jarolímem jsou kamarádi, a je tedy představa, že by jim to mohlo klapat. Ale pochopte i situaci vedení Slavie - tenhle ekonomický subjekt potřebuje být úspěšný. A tak samozřejmě platí, že bližší košile než kabát. Kde teď Slavia sežene trenéra kvality Jarolíma? Ta situace je podle mě neřešitelná. Snad by se mohl nároďák poohlédnout po někom jiném, než po Jarolímovi. A ty řeči o tom, kdo vlastně vyhrál volby (jestli Hašek nebo Rosen), jste si mohla odpustit. Doufejme, že vyhrál český fotbal. Přeji hezký den.

0 0
možnosti

Von der Pahlen

1. 7. 2009 21:26
Re: Myslím, že

ve slavii by to mohl vzít po něm "béďa" vrabec...

0 0
možnosti

wencap

1. 7. 2009 11:40
na pů úvazku ne

Nepochybuji o kvalitách Karla Jarolíma. Jsem však přesvědčen, že reprezentace potřebuje trenéra na plný úvazek. Polovičaté řešení nemá smysl.

0 0
možnosti

kenev

1. 7. 2009 11:05
A Klaus na svaz, tedy vlastně na hrad?

Má to jednu nevýhodu, že Hašek s hradem nemá mnoho zkušeností, oproti tomu pan Klaus se svazem nějaké má. Alespoň z minulosti.

Nechme každého, kde je  - alespoň prozatím.

Pespektiva směny je ovšem zcela reálná. Pan Hašek by mohl jít na hrad a pan Klaus na svaz. Na hrad již ne.:-);-D:-(R^

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

1. 7. 2009 14:17
Re: A Klaus na svaz, tedy vlastně na hrad?

Překvapuje mě, že reagujete pouze na nadpis, který  je snad vždy a všude vymýšlen tak, aby na první pohled zaujal, ať již z jakéhokoliv důvodu. Toto "zvolání" jsem zvolila proto, že jsem si vzpomněla na DOMINIKA Haška po naganském turnaji, kde se heslo: "Hašek na hrad!" vyvolávalo ještě dlouho po zisku zlatých olympijských medailí. S obsahem článku má společného pramálo, ale nemyslím, že je to to nejzajímavější, co v článku stojí.

0 0
možnosti

Jan Zamazal

30. 6. 2009 18:54
Z bláta do louže

Podlě mně to bude s Haškem jen z bláta do louže. Je tam pár dní a už začíná "úřadovat" viz požadavek na TV, Jarolím za každou cenu (o tom že to bude jako v hokeji a celej nrodněk bude jen lavička slavie nepochybuju) atd. Českej fotbal nemá urověň a Hašek to rozhodně nezachrání

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

30. 6. 2009 19:04
Re: Z bláta do louže

Jedna z mých prvních reakcí ve spojistosti s obsazením postu trenéra reprezentace byla: "Kdo tedy vlastně vyhrál ty volby - Hašek, nebo Rosen?!". Bohužel to totiž zatím vypadá, že si představitelé Slavie myslí, že svaz vedou oni. Před pár lety se spekulovalo, že svaz = sparťani. Teď to vypadá, že svaz = slávisté. Nelíbí se mi ani jedno, snad se pletu.

0 0
možnosti

Aaron_Ramsey

30. 6. 2009 17:41
Hezký článek Barborko,

ale jen s tou chybou, že i Komňacký je vázaný v klubu, takže by podle vašich kritéríí neměl být vhodným kandidátem.

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

30. 6. 2009 17:54
Re: Hezký článek Barborko,

To není chyba. Já si samozřejmě uvědomuji, že je Komňacký vázán v Jablonci. Nicméně mám za to, že by ho Pelta a spol. uvolnili k reprezentaci spíš než Rosen a spol. Jarolíma. Jinak pro všechny trenéry platí, co je v příspěvku napsáno, tj. že jsem jednoznačně pro to, aby byl trenér reprezentace vázaný pouze a jedině u reprezentace, nikoliv zároveň v klubu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milovnice zvířat, sportu, knih, hudby, mé rodiny a dobrého jídla. Autorka knihy Poslední tanec (naleznete ji na http://www.stahuj-knihy.cz).