Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Stobka

13. 1. 2010 20:23
Nemlaskejte

Chvilku to vydržte,třeba si dejte do uší sluchátka od rádia. Tím mlasknutím ho opakovaně budíte a on zase bude muset usínat. Mám bezpečně vyzkoušeno, že přestanou chrápat až tehdy, je-li jejich spánek hluboký. Nejhlasitěji chrápou při usínání, kdy vás slyší a slyší taky svoje chrápání. Někdo, kdo má nějaký fyzický problém, se vlastně nikdy pořádně nevyspí, protože ho to soustavně budí.

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

13. 1. 2010 22:41
Re: Nemlaskejte

Ne, neprobudí se. Nebo o tom minimálně neví. ;-)

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

13. 1. 2010 14:41
Možná

Možná proto, že mozek i ve spánku pracuje a na pudové rovině dokáže vyhodnotit vzdálené a blízké zvuky, kdy ucho mu zůstává jako nejzákladnější smysl, protože oči kmitají v oněch 'rem' fázích. Takže když mlasknete, protlačí mentalita do podvědomí, že kolem spáče je nestandardní situace a on přejde na vyšší level vědomí, ale neprobudí se. To, že stichne je signálem, že je připraven probudit se, kdybyste počala třeba křičet, takže je to vlastně jen mechanický a pochopitelný proces. Můžu vás ale uklidnit, že když já díky křivé, nosní přepážce rozchrápu svůj víc jak metrák, tak by na mne mohl mlaskat celý operní sbor a prd. Na mne se musí fyzicky útočit, abych se probral a přestal, takže rozhodně ještě netrpíte ;-)

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

13. 1. 2010 15:16
Re: Možná

Taky to neberu jako nějak velké utrpění. Tím bylo sdílet coby dítě ložnici s babičkou, která měla nosní přepážku po operaci. To bylo žůžo!

0 0
možnosti
FP

forhend

13. 1. 2010 14:31
Nejsem zasvěcený, ale například oddělené ložnice

jsou také řešení. Mnohdy příjemné pro oba...:-) Horší je potom společná dovolená.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milovnice zvířat, sportu, knih, hudby, mé rodiny a dobrého jídla. Autorka knihy Poslední tanec (naleznete ji na http://www.stahuj-knihy.cz).