Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebyl jsem tam, přesto jsem i sídlo potentáta uzřel. Navíc jsem rád, že nám autorka neumrzla, jen byla ošlehána severním větrem. Terezo díky za přiblížení onoho místa

1 0
možnosti
Foto

Díky, od včerejška radši žhavím termoprádlo. Dneska jsem před nevlídným počasím utekla na celý den do největšího IKEA kolosu (to je moje skandinávská svatyně) na světě, takže jak sa říká u nás na Slovácku - duša v péří :-);-) Ale to asik fotky vkládat nebudu :-)

1 0
možnosti
Foto

Ta černobílá s postavou ve světle R^

2 0
možnosti
Foto

Snaha byla...pani tam krásně vlezla :-)

1 0
možnosti

V39l39a11s88t58a 84I23l58e38k

21. 10. 2015 19:57

karma zakladatelce. Jen by to chtělo přidat nějaké to foto i s fotografkou, jinak ani nebudeme věřit, že jste tam byla;-). žádná selfíčka, ale nějaký kolemjdoucí, co vám neprchne s mobajlem, by se snad našel, ne?:-)

0 0
možnosti
Foto

Fotografka si dnes ve větru severním krutém urobila jedno selfíčko, aby zjistila, že má bujnou hřívu přes půl huby...mno. Snad se zítra zadaří oslovit kolemjdoucího, který nebude opět a zase vypadat jako černý rozevlátý;-) stan se škvírou pro oči...

1 0
možnosti
Foto

krutý nekrutý, karmu jsem dal:-)

1 0
možnosti
Foto

Větry nevětry... Díky za účast ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak tam jsem ještě nebyla, díky za procházku:-)

1 0
možnosti
Foto

Taky tudy hopsám prvně ;-)

Třeba neee naposled :-)

0 0
možnosti

J93a23r84a 40R95a89n17k

21. 10. 2015 18:17

Terezo, mohu se zeptat, jak jste hledala nocleh, pres AirB&B, nebo mate v Evrope jine, potrebuji sehnat neco na par tydnu na pristi mesic.

1 0
možnosti
Foto

Přesně. Airbnb. Ale i tak to není nijak levné. Nicméně proti cenám hotelovým... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 828x
Milovnice květin i rozličných bylin, koček, skandinávského dyzajnu, pralinek a čokolády, podzimu, putování po hradech a zámcích, cyklotoulek, antikvariátů, košíkaření, jazykových hříček, světla svíce, čisté vody i rukou, vůně čerstvě posečené trávy i namleté kávy, pouzdrových šatů. 

Seznam rubrik