Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Hezký :-)

Znám to taky, úřednice byla sice milá a první fotku kde jsem vypadala jako mexická vesničanka z předminulého století, sama vyřadila a vyfotila mě ještě 2X, ale ani tak to není zrovna hitparáda.

0 0
možnosti
Foto

Mě skoro mrzí, že jsem si tam nenechala tu první. Mohli mi pak z lítosti prominout třebas daně z příjmů ;-D;-D

0 0
možnosti
ZS

R^Líbí se mi vaše vtipné odpovědi na komentáře;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky, díky, co jiného byste taky u suchého patrona čekala, že ;-)

0 0
možnosti
MN

Někdy je opravdu dáno chování úředníka jeho povahou, jindy momentální náladou. Vy asi taky nebudete zrovna usměvavý človíček, co kolem sebe šíří pohodu, když Vás rozhodí fakt, že úřadníci mají jasné pokyny jaké fotografie mohou akceptovat a neoceníte fakt, že vývoj se posunul a nikdo nemusí kvůli fotografiii běhat ještě někam jinam (fotoshop) a pořídí mu jí přímo na úřadě.

0 0
možnosti
Foto

Ano, jsem nerudný nelida, který se z donucení zasměje jen na Vánoce a to prosím jen v přestupný rok ;-D;-D;-D

V celé té story nešlo o útok na nebohého úředníka, ale o to, že tak jako tak na každé ouřední fotce vypadám jako jouda ;-)

2 0
možnosti
FS

Vřele s vámi souhlasím, já jsem svedl boj s úřednicí o brýle. Nosím je celý život a ona mě nutila je sundat, prý se jí na snímcích stále lesknou. Nechtěla mně povolit trošinku pootočit hlavu, neměla ani ponětí o fotografování portrétů. Ale udivuje mě, že autorka neví, že už léta se na úřadech jen a jen fotí a vlastní papírové fotky se nepřijímají. Proto je divné, že tam jde s umaštěnou hlavou a neustrojená, nepřipravená  pro tento umělecký výkon...

0 0
možnosti
Foto

Je to divné. Neb běžně chodí v divadelní róbě i do večerky pro rohlíky :-):-) Poslední ópé jsem měla takovou tu mega velkou zelenou placaťačku, ke které opravdu stačila jen fotka od foťáka totkaj z průjezdu ;-) Vývoj jde kupředu...třeba se brzo zlevní suchý šampon a já budu vysmátá od pondělka do neděle :-):-)

1 0
možnosti
MV

no napsalas to hezky.....ale me se to zda naprosto normalni:)poradek musi byt......a ted mas nadosmrti pokoj:)))..ja jsem si udelal fotku na pas.... poprve v zivote jsem s ni byl opravdu spokojen.......kdyz jsem ji odevzdaval,urednice rikala,ze se ji zda ze to computeru nebude vyhovovat:))) a taky ze ne........musel jsem jit do foto studia a novou fotku udelat........zu jsem tak spokojen nebyl....no hlavne ,ze byl spokojen Computer:)))

1 0
možnosti
Foto

Nadosmrti doufám neee, to bych si toho moc neužila ;-D

Asik se brzo přestěhuju do Ulanbátaru, abych se mohla zase nechat hezky nafotit ;-)

1 0
možnosti
AO

A20l73e55n48a 45O93u17z57k74á

16. 10. 2015 19:29

Buďte v klidu, těch, co vypadají příšerně, nepoznatelně, jako dementi, jako právě propuštění vězni - tak těch je hodně :) já díky bohu na poslední fotce ne:)))) já se směji a vypadám.. .šik ! :))))R^

0 0
možnosti
Foto

Jenže to jsem se já řehnila na té papírové, kde jsem si právě připadla jako bytost oduševnělá a takmer eeeeterická ;-D Halt nesmím podnikat teď žádné větší akce, kde se tady ta průkazečka bude ukazovat :-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Není to tak hrozné ;)

0 0
možnosti
Foto

Terezo, zdravím. R^;-) O tom úsměvu, nejen na občance, píši v 

http://stanclova.blog.idnes.cz/c/479272/mezinarodni-den-usmevu.html

Předkládat někde občanku, nebo jiný doklad, fakt není k pobavení, natož k poznání.;-D

1 0
možnosti
Foto

Já se ale na občance poznávám...podle rodného čísla :-D

1 0
možnosti
MP

Nejhorší je, když tam musíte táhnout rodinného příslušníka kolem 85let. Úřednice jezdí fotit jen totálně nepohyblivé ležáky. Kdyby aspoń stačilo dodání vlastní fotky jako kdysi a dotáhnete tam seniora jen jednou.

To už pak neřešíte, jak kdo na fotce vypadá.

Můj děda se musel za protektorátu povinně nechat fotit na Kennkartu. Byl tak naštvaný, že si na košili nedal ani límeček (byly odepínací), neoholil se tak 3dny a tvářil se jak vrah. Já si ho osobně už nepamatuji, ale divila jsem se, proč děda vypadá tak sveřepě. Dozvěděla jsem se tu historku. Inu, ty průkazy pily krev i dřív.

5 0
možnosti
Foto

R^;-D mimochodem někdy v září psali zde, že nějaká důchodkyně napadla úřednici právě na odboru občanek holí, protože se jí nelíbila fotka co jí udělala. Je fajn že jste zachovala chladnou hlavu ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 824x
Milovnice květin i rozličných bylin, koček, skandinávského dyzajnu, pralinek a čokolády, podzimu, putování po hradech a zámcích, cyklotoulek, antikvariátů, košíkaření, jazykových hříček, světla svíce, čisté vody i rukou, vůně čerstvě posečené trávy i namleté kávy, pouzdrových šatů. 

Seznam rubrik