Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VI

V79l87a88s98t95a 10I13l15e87k

8. 10. 2015 19:59

Opět jsem se pobavil;-D. Beru to jako nadsázku na rozdíl od některých přispěvatelů. Ale s těmi lázněmi je to pravda. Loni jsem se musel coby skoropadesátník nedobrovolně zúčastnit třítýdenního léčebného pobytu po úraze. Mladší než já tam byl pouze některý personál. Protože tam bylo 9 pater a procedury se odehrávaly odzdola až na půdu, odehrávala se spousta dění ve výtahu. Ty závistivé pohledy bábin, které mi záviděly věk a moji chůzi bez berlí (chodil jsem s nimi přes půl roku), jen tak nezapomenu. Normálně si připadám jako muž středního věku, ale tam jsem se div ne  styděl, že jsem vlastně ještě cucák;-D.

 Moje lékařka, krásná blondýnka pát let po škole, mi vyčítala zvýšenou tepovou frekvenci. Snaha vysvětlit, že jsem přece jen už několik týdnů z domova a dotyk tak krásné osoby mě přece nemůže nechat v klidu, byl zbytečný. asi holt taky byla zvyklá jen na ty důchodce;-D

0 0
možnosti
MR

Milá autorko,jste 1. koho jsem si dala,aby mi chodilo upozornění na Vase blogy na maila.Jste vyloženě moje krevní skupina,vždycky se u čtení zasmeju. Snad  jen byste mohla psát častěji.

1 0
možnosti
Foto

Udělala jste dobře, mám ji též;-)R^

1 0
možnosti
Foto

;-D Terezo, ty si ale číslo!R^

1 0
možnosti
Foto

Ano. Jsem. Jsem jednicka. Prej dle data vyrozeni :-)

0 0
možnosti
LP

Milá Terezo, já teda takové články obvykle nečtu, ale tady mi hned v prvním odstavci spadla čelist a nějak se mi nedařilo ji nasadit až do konce.. ;-D Mně se tedy osobně Váš styl moc nelíbí, hlavně obsahově. Ale to je asi tím, že se s tím neztotožňuji - pravděpodobně je to zaměřeno na jinou cílovou skupinu.. Proč ale komentuj: já jsem totiž tu čelist nemohla zpět nasadit proto, že mi přišlo nejasné, jestli je to myšleno vážně (dělat oči na taťku s miminem? Really?), anebo s humorem.. Jestli vážně, tak mi to přijde dost smutné, a jestli s nadsázkou, tak to podle mě není dostatečně jasné a celé to vyznívá tak nějak "bitchy" - jestli rozumíte...spíš nesympaticky než humorně.  Ale abych nepsala jen negativně, celkem mě zaujalo, jak si hrajete s češtinou :) R^ - i když některé obraty ("stehno celulitidní se vypnulo dohladka") jsou na mě tak nějak asi příliš surové...  :)

0 1
možnosti
Foto

Toto je prostě můj styl :-) Já jsem jela do lázní s kamoškou s tím, že nám tam bude vesele, leč ono se tam nedělo ale lautr nic, total nuda, kaváren nula, kultura žádná, a jediný, kdo byl v našem věku, byl ten tatínek s kočárem :-)) Nadsázka v tom je. To bych kecala, kdybych tvrdila, že neee :-) Ale příště do lázní jedině s grupou stejně starých lidí, neboť jinak je to tam už v osm večer zabito a všichno tam spí jak blanické vojsko :-))

1 0
možnosti