Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trvalo to 23 let, aby dorostla nová generace a objevila Ameriku. To co nabízíte, je model předlistopadového hospodářství, které fungovalo velmi dobře. Kdybychom takové hospodářství měli i dnes, vyřešilo by to 90% problémů. Žel, vše je zlikvidováno, po změně režimu bude nutno začít od píky.

0 0
možnosti
Foto

Je třeba zvýšit produktivitu práce v bankách. Mám podprůměrný důchod, tak nemám s čím chodit do bank, ale při jedné náhodné návštěvě v KB na Praze 6, jsem napočítal 10 slovy deset pracovníků pro styk s klienty-Ptal jsem se jedné zda mohu k ní, "Musíte počkat! /piglovala si nehty /  Druhý něco baštil na place z kastrůlku , další 2 se mezi sebou bavili,- takže jen 3 z 10 pracovali s klienty.  Nezlobte se na mne, a l e  kdybych býval já se takhle choval za totality k e klientům, tak jsem dostal okamžitou výpověď!  Múj kolega mně při diskusi na otázku, kdo to platí takovouhle produktivitu práce? odpověděl :  "Oni si na to vydělají???" 

A v tom to je a jsme na začátku mého článku.!

0 0
možnosti
Foto

Zastavení velko korupce, ty flaštičky a bonboniery nevadí. Větší péče rodinám s dětmi, neboť děti, jako budoucí generace jsou zárukou ,že bude na důchody proti finanční krizi.

Zatím mladé generace moc po dětech a rodině netouží, což je špatně.

A hlavně je moc bank, které si staví paláce a na půjčkách s vysokými úroky vydělávají, zatímco na úložky dávají směšných , 0,25 % úroku, -je třeba je redukovat, neboť krizi v EU zavinily b a n k y.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 732x
Možná časem bloger

Seznam rubrik