Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Já bych to nedramatizoval. EU z podnětu jižních zemí chtěl vyřešit jejich problém, který je zároveň i problémem cele EU. Navrhli kvóty, které budou odmítnuty. To je celé. To je normální politika, budou muset přijít s jiným řešením...

1 0
možnosti
TJ

...a? 

tečkami naznačujete pohoda, klídek, tabáček? jižní země je už nějak nemají...

Ano, politika EU je čitelná: přijímat a pokoušet se hledat řešení. 

A vy konkrétně máte na mysli jiné řešení pro 100 000, 1 000 000 nebo jaké množství mladých, perspektivních mužů? 

Ech, vlastně máte pravdu; vám střecha na baráku nehoří, oheň je teprve u souseda...

1 0
možnosti
DB

Ano, nastal vážný problém, a vy ho pane řešíte vystoupením z EU, tedy návrhem na takové vystoupení z EU. Je to jako kdyby jste se pohádal vážně s manželkou a šel okamžitě k rozvodu, nebo ještě lépe, pohádal byste se s pubertální dcerou, a vyhodil ji z bytu. Nějak mi tam nesedí to ultimativní řešení. Zdá se mi poněkud jednoduché a nepřemýšlivé.

Co kdyby existovala jiná možnost. Ona pochopitelně existuje. Jen vy ji nevidíte. Je totiž možné, řešit příliv emigrantů, tím, že se těmto lidem nabídne pomoc u nich doma. Pak je zde nemáme a nemusíme vystupovat z EU: 

Jak to pane, že vás nenapadla takováto super jednoduchá myšlenka, takovíto super jednoduché řešení problému? Máte na to nějaké logické vysvětlení?

Asi před dvěma týdny jsem někde zde na tomto foru nabízel myšlenku vytvoření evropského města v Africe  , včera se toho chytl jistý David Rath, a chtěl okupovat Afriku vojensky. Což je pochopitelně hloupost.

Je ale možné vytvořit "předmostí" a utečence vrátit zpět na efrický kontinent ale do evropského města, kde budou moci žít, ale budou muset racovat, užit se evropských zvyků atp ad. 

Pokud někdo projde bez zásadních provinění takovýmto pětiletým výchovným programem, můžeme si ho vzít do Evropy, jako člověka užitečného. každému z těchto lidí zachráníme život, ale nejsme nuceni ho živit u nás v Evropě.

Takže ještě jednou. A máme hned jiné řešení, a bez ukončení členství v EU. Možná, když se skutečně zamyslíte, najdete ještě další možná řešení.

Mějte se pěkně.

2 4
možnosti
JH

Vaše SUPER JEDNODUCHÉ řešení má velké trhliny.Vybudování evropského města v Africe, je stejně hloupý nápad, jako ten p.Ratha.Zapomínáte,  že kvoty se (zatím) týkají utečenců, kteří již v Evropě jsou.Tito utečenci se nikdy našim podmínkám nepřispůsobí a nikdy je nenaučíme našim zvykům.Naopak, oni budou chtít od nás, abychom se my naučily jejich zvykům.Píšete o možnosti pětiletého výchovného programu.Ti se vám na nějaký výchovný program vydefekují.Posledních 26 let se tu snažíme vychovávat a integrovat naše cikány a podařilo se nám je naučit pouze pobírání sociálních dávek.

Souhlasím, že kvůli tomu nemusíme vystoupit z EU, ale jako suverenní stát máme právo říct ke kvotam své NE !

4 0
možnosti
JN
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 732x
Možná časem bloger

Seznam rubrik