Diskuse

Nebuď ovce!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někdo je ovce,jiný vůl.Ovce si může udělat sama svůj názor bez ohledu na to co vůl káže.Ovšem vůl je zázrak přírody.Teoreticky by měl vymřít ale je jich tady.....háfo.:-)[>-]

0 0
možnosti

Já si nemyslím, že bych byla ovce. Proto píšu pohádky ze života, protože věřím tomu, že žijeme v pohádce. Záleží jen na úhlu pohledu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nooo, co k tomu dodat? Snad jen .... každý svého štěstí strůjcem. 

Měl jsem také tendence přesvědčovat lidi a vnucovat jim svůj pohled na svět. Teď si jen spíš hájím ten svůj svět, abych se nestal součástí stáda. Ale když je někdo rád ve stádu, ať si to užije. Vlk nebo ovce? Co na tom sejde? Každý ať si je tím, čím být chce.

0 0
možnosti

Myslím, že jste si to pro sebe vyřešila dobře.:-)

0 0
možnosti

Hezké zamyšlení.. :) Plné otázek a odpovědí. Na většinu jste si hezky odpověděla sama.... jsem si jista, že každý ví, kde má srdce a co je láska... otázkou je, proč to nedokáže použít sám za sebe.... inu.. osudy se liší..... a globalizace, domnívám se, zabíjí jedinečnost, zabíjí schopnost člověka chovat se přirozeně....

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 577x
Žena činů a především slov, citlivá duše s občasnými sklony k labilitě, která hledá skutečné hodnoty a v životě ctí zejména právo každé bytosti na bytí.