Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Takže vy si myslíte, že když je někdo herec a je v TV, tak je automaticky bohatý? Kromě toho je tu jeden velký rozdíl - ND je instituce státní, financovaná také z peněz daňových poplatníků. Takže pokud se herci vzbouří proti vedení a k tomu se přidají i lidé z ulice, je to v pořádku. Ale neumím si dost dobře představit, že by se v soukromé firmě měli zaměstnanci montovat majiteli do toho, koho dosadí na jaké místo. A už vůbec ne, že by se k zaměstnancům přidali lidé z ulice. To je jeho věc. Pokud na klíčové managerské místo jmenuje joudu protože je jeho kámoš, je to jen na něm. On nese riziko, že mu jouda firmu pohřbí.

3 0
možnosti
DK

Už jste se setkala s tím, že by nesouhlasili s jmenováním zaměstnanci Lesů a.s., pak kterékoliv a.s..Já si myslím, že celá "zlatá kaplička" je nemocná. Netvrdím, že p. Balvín byl ideální, ale pan Burian až prozří, tak se podiví...Plzeň není Praha....

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 577x
Žena činů a především slov, citlivá duše s občasnými sklony k labilitě, která hledá skutečné hodnoty a v životě ctí zejména právo každé bytosti na bytí.