Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není tento článek tak trochu porušením kodexu blogera?

"...jeden neblahý jev pozorujeme na blogu poslední dobou, a tím jsou nenápadně nápadné či nápadně nenápadné PR články z nejrozličnějších oborů projektů a články, jejichž obsah se dá považovat za skrytou reklamu, a to ať už obsahují či neobsahují internetové odkazy nebo přímé výzvy k využívání služeb toho či onoho subjektu. Často se to týká poradenství nejrůznějšího druhu, například v oblasti financí, výživě, osobního růstu ap., ale také politických stran nebo jednotlivých politiků. ...Aktualizovali jsme v tom smyslu i Kodex blogera." http://info.blog.idnes.cz/c/30939/Kodex-blogera.html

0 0
možnosti
Foto

P.S.: Citováno z prohlášení šéfadmina diskusí, p. Jana Dvořáka.

0 0
možnosti
Foto

Takových let pracuju...proplétám se různými obory a doplňuji si kvalifikaci...tak teď nechápu, jak jsem to bez těch mouder vůbec zvládla...

(Klobouk dolů, takhle mlátit prázdnou slámu je taky umění).

0 0
možnosti
Foto

Jo, takové jako ona to úspěšně živí... Dalším podobným příkladem mohou být "šmejdi", různá letadla, dealeři všech kosmetických značek, leků... atd. atp.

Znal jsem jednoho takového chlapíka, tomu jsme v práci přezdívali Jan Zlatoústý. ;-)Jenže za tím nebyly jen jeho chytré řeči, ale i "pěkná" minulost, jak se posléze ukázalo.

0 0
možnosti
HH

O úspěchu nebo neúspěchu rozhoduje spousta věcí ale hlavně je to štěstíčko.

0 0
možnosti
Foto

Stěstíčko-kamarádíčko se to jmenuje plným jménem ;-)

0 0
možnosti
TC

Co je to být úspěšný? Dřít od nevidím do nevidím pro korporaci a budovat kariéru, což je jen navoněný prd (dává mu pocit důležitosti), který má člověka motivovat k vyššímu výkonu? V 60ti vás stejně vyhodí pro "nadbytečnost" a vezmou místo vás nového mladého naivního a vysoce motivovaného idiota, který jim zase v rauši kariéry věnuje celý svůj pozemský život. Tohle není úspěch, to je naopak neúspěch. Hnát se celý život za iluzí, že něco znamenám, že jsem pro firmu nepostradatelný, že jsem jedinečný, king..... to je prohra, protože nevidíte, co je za tím. Kariéra je jen hračka pro lidské ego, aby ctižádostivec podával co nejvyšší výkon. Člověk je vyždímán jako citron a pak odhozen, když už nemá co nabídnout. A pak kariéristům bez rodiny a dětí, s rozbitými vtahy a životem za zády, zbydou ve stáří jen nějaké ty peníze a oči pro pláč.

5 0
možnosti
JT

Teda tolik fontu na tak plytke kecy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2137x
Lucie Teisler
vedoucí partner společnosti Anderson Willinger,
společnost se zaměřuje na vyhledávání vedoucích pracovníků.

Je zakladatel společnosti BESTHEADS, strategického kariérního managementu a IN Placementu.

Seznam rubrik