Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

19. 3. 2009 16:22
normální upomínka

taky vám nerozumím, jste v dluhu a dostala jste normální upomínku a je to vpořádku. Zřejmě byste ráda, aby tolerovali vaší "osobnost" a vaše drobné zvyklosti, kterými je neplatit včas ? No nevím, já osobně dávám přednost upomínkám jako institutu. Protože se může stát, že bu´d na něco člověk zapomene, nebo i přes příkaz k úhradě není tato provedena a vy se to nemáte bez upomínky dozvědět a pak jen zíráte po letech na penále (lepší varianta) nebo na eekuci (horší varianta). Kamarádka z Plzně by na téma exekuce za pokutu v autobuse, kterým v životě nejela mohla vyprávět.Rv

0 0
možnosti
PB

ehqmaster

19. 3. 2009 10:51
nerozumím vám

To si myslíte, že Vám ten mejl píše živej člověk??

To by ta pokuta nebyla 600 kaček, ale tak 2x větší. Tenhle mejlík (šablonu) vám samozřejmě posílá jejich systém zcela automaticky.

Živej člověk se s tím začne zabývat, až to bude mít opravdu cenu.

Že vy si myslíte, že když voláte na zákaznickou linku, tak ty hlášky "Stiskněte 1 pro..." říká skutečná paní... žejo?

OMG - a divit se, že vám naúčtujou 6 kil... co je na tom divnýho?? Prostě máte binec v účtech...

0 0
možnosti
LP

misslonely

19. 3. 2009 10:46
no nevím

pokud jsem dobře pochopila: jste pozadu s vyrovnáním dluhu na kreditce? a zdá se vám divné, že si Amex účtuje smluvní pokutu, se kterou jste souhlasila při podpisu smlouvu o zřízení účtu/kreditky. co je na tom divného?

0 0
možnosti
M

Madridan

19. 3. 2009 10:46
Doporuceni

Draha pani autorko. Je videt, ze absolutne nemate poneti, jak funguje Cash Collections. To co vam Analyst pise je forma takzvaneho Dunning letter, ktery standartne posila vsem malym klientum. A za druhe: Vy jste pro ne opravdu hodne maly klient, tzv. pokud budete chtit specialani platebni podminky, zachazeni a analyzu vasich dat, mate smulu Rv Nechapu vas clanek ani za mak

0 0
možnosti
SJ

Hans von Karlin

19. 3. 2009 10:44
Souhlas

Nehledě na to, že se s Amex kartou nedá platit všude, protože si účtuje oproti ostatním nehorázné marže. Je to banda zlodějů mastících si kapsy (nejen) na firemních kartách, což lidi vůbec neovlivní ;-€;-O(Y)

0 0
možnosti