- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vypadá to výborně. Popravdě si nedokážu představit tu kombinaci se zelím, ale určitě to zkusím. Díky za inspiraci.
Určitě to zkuste, však se dělají zelné listy s mletým atd. U nás to všem chutná bez ohledu na stravovací styl :) za mě lepší než klasické těstoviny...
Vždycky mě dráždila ta šípková omáčka.
Jsem konzerva českého jídla a klasické kuchyně, ale popravdě, ta šípková se u nás nikdy nedělala.
Ale vezmu si váš mustr a zkusím to.
Díky za inspiraci.
Tak vyzkoušejte, třeba Vás mile překvapí :)
Pani autorko, jakozto milovnice dobreho jidla a masa obzvlast jste muj clovek. Ale chtelo by to prilohu, abych nepokazil myslenku lowcarb, dal bych si k tomu kratce ve slane vode povarene ruzickove kapusticky. Ty miluju. 😺
Však tam je to zelí ! To nestačí :D?
Ty jo, vyřešila jste rebus.
Jestli se sipkovou, nebo se zelím.
Dobrou chuť.