Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě se s dovolením Táňo vrátím k mému stylu dovolené v Řecku. V roce 1998 jsem byl s manželkou a synem na Krétě. Měli jsme polopenzi a ráno náš číslem označený snídaňový stůl pro 3 /syn měl tehdy 13 let/ připomínal, že na snídani přijde rota vojáků. Co jsme mohli, jsme z té hromady (připomínající váš popis) snědli a vypili hned a něco z toho si vzali do krabiček sebou. Na parkovišti hotelu nás čekalo auto z půjčovny. Nasedli jsme a jeli na celodenní výlet a vrátili se večer. Nikdo nám z personálu nic neřekl, určitě tam byli rádi, že nám chutnalo a měli jsme o jejich menu zájem.

1 0
možnosti

Tak tady bylo přímo u vchodu na ceduli napsáno, že nemáme z jídelny nic vynášet... :)

0 1
možnosti
Foto

Obě fotky vypadají docela děsivě. Je opravdu nutné na jeden talíř narvat vše co jde? Kde je potom to, že jdete raději 2x?

0 0
možnosti

Však ano, dám si trošku od všeho, co vypadá zajímavě (kousek toho i to masa, trošku květáku, chilli i rajčátek) - a pak si jdu znovu pro to, co mi chutnalo nejvíc :)

2 0
možnosti
Foto

Když je člověk v nemocnici (tam jsem byl letos na jaře 40 dnů), většinou se od lékařů po operacích dovídá, že musí pořádně jíst, aby se mu všechno dobře hojilo. Jenže tam byly Táňo porce jako pro dřevorubce, a nedalo se to sníst. Zkrátka přísloví "Jez do polosyta", se tam rozhodně nedrželi.

0 0
možnosti
Foto

Táňo, neexistuje takové množství jídla, abych řekl, že ho je moc.

1 1
možnosti

To máte asi dobré trávení :D

2 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 15,10
  • Průměrná čtenost 683x
Hrdá panička britské kočky, herečka, pisatelka, básnířka, milovnice ořechového másla, vaření, turistiky, výletů na kole, sluníčka a velkých hrnků kafe :)

Seznam rubrik