Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I když to tady nemohu napsat celé, tak pouze napovím a kdo to jako prostředek na hubnutí zná, tak si konec domyslí. "Slečna či paní, co chce být štíhlá v pase, musí denně jezdit na ???"

1 0
možnosti
TL

Hm... na běžícím páse? Na nejdelší trase :)?

1 0
možnosti
JD

J53a64n 83D78o16u95š87e51k

15. 1. 2024 18:24

V čem skoro každý kdo neuspěje dělá chybu je že si klade příliš velké cíle. Málokdo dokáže najednou změnit svůj jídelníček. Málokdo dokáže najet na cvičení a vydržet léta. Málokdo si řekne, dnes ujdu pět kilometrů a pak zítra, pozítří atd...

Ten kdo si řekne, že už hranolky nebude smažit, ale péct v troubě má mnohem větší šanci. Nebo že tenhle rohlík vymění za celozrnný chleba. Ten kdo si místo celé čokolády dá půlku. Ten kdo si řekne, že se dnes projde jen okolo domu má větší šanci na to, že za týden půjde někam dál. Ten kdo začne zvedat desetikilovou činku i když fyzicky zvládne 40 má větší šanci na to aby jej posilování začalo bavit.

Malé změny, které se v čase nahromadí dělají obrovský výsledek.

5 0
možnosti
TL

Ano, to je pravda, přitom začít po kouskách je to nejjednodušší. Já si taky často řeknu, že si dnes zacvičím jen 5 minut - samozřejmě mě to pak pohltí tak, že nevím, kdy přestat

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 683x
Hrdá panička britské kočky, herečka, pisatelka, básnířka, milovnice ořechového másla, vaření, turistiky, výletů na kole, sluníčka a velkých hrnků kafe :)

Seznam rubrik