Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Bydlím v desátém patře, takže ne nemám, ale už jsem měla návštěvu, která to raději vyšla po schodech :-)

1 0
možnosti
TL

Chodila jsem na kolejích i do desátého patra. Když musíš tak musíš :D

1 0
možnosti
Foto

Nejste, ale asi se hodně nachodíte. S přibývajícím věkem to asi přehodnotíte.

1 0
možnosti
MK

Z výtahů nemám přímo strach, ale stejně se jim vyhýbám jak jen to jde. Mám poměrně velkou diskrétní zónu, do které žádné vetřelce nepouštím. A právě to je ve výtaju problém, protože ta zóna je mnohem větší než výtahová kabina.

1 0
možnosti
TL

Pravda, běžná diskrétní zóna je metr dvacet a to byste v tom výtahu asi musel být sám :D

0 0
možnosti
LV

Mám podobný pocit z letadel. A před sebou cestu za dcerou a její rodinou. Hádejte, kam... ano, ke klokanům...

4 0
možnosti
TL

A je jenom pocit nebo máte už i nějaký nepříjemný zážitek?

0 0
možnosti
Foto

Dnes jsem Táňo výtahem nejel, ale v sobotu z 8. patra dvakrát (dolů a nahoru). Když se náš výtah asi před čtyřmi roky celý rekonstruoval, trvalo to 2 týdny a to jsme museli šlapat pěšky. Hrůza. Pro vás hrůza výtahem, a pro mě (přece jenom jsem už starej děda) hrůza pěšky. Co je ten váš problém za fobii nevím, ale léčit se to určitě dá. Až na to přijde váš čas (nebudete moci chodit!!) - svůj strach překonáte.

2 0
možnosti
TL

Já doufám, že tak stará nikdy nebudu :D ale jinak chápu, na kolejích jsem bydlela v 10. patře a to jsem se něco nachodila :)

0 0
možnosti
FL

Otec měl v práci historku s výtahem. V Praze na ČVUT někdy v 70. letech. Když dole nastupovali, najednou se výtah rozjel nahoru. Kolegyně, která nastupovala, spadla na podlahu a od pasu dolu visela ven. O několik pater výš se výtah otevřel a na studenty vykouklo u podlahy tělo, skřípnuté v pase. Závadu ve výtahu nenašli, tak výtahy normálně používali dál. Otec se zasadil o jejich výměnu.

Sám s výtahy problém nemám, ve kole jsme je probíraly a vím o všech zabezpečeních. Jeden čas jsem měl v domě funkci vyprošťování z výtahu. Jednou jsem akorát vyprošťoval psa, který než vyběhl ven, tak se zavřely dveře a výtah se pak zastavil mezi patry.

Strach mám když tak z kabinové lanovky, která se narvaná lidmi pohupuje v 50 metrech nad údolím ...

1 0
možnosti
TL

Ano, četla jsem všude možně, že jízda výtahem je bezpečnější než jízda autem i letadlem, ale hlava je prostě silnější. Lanovka taky není příjemná, ale lyžování si prostě neodpustím. Zato u výtahů mám za to, že pár kroků navíc v dnešní počítačové sedavé době fakt nikoho nezabije :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 676x
Hrdá panička britské kočky, herečka, pisatelka, básnířka, milovnice ořechového másla, vaření, turistiky, výletů na kole, sluníčka a velkých hrnků kafe :)

Seznam rubrik