Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

krásnej hrnek na ranní kávu....

1 0
možnosti
MP

S tím házením v oblečení do vody mám zkušenost z vesnické zábavy tak před 20 lety. Koupil jsem si tenkrát nové džíny (takové ty "na tělo") a hned jsem si je vzal na zábavu. Cestou ze zábavy jsme šli okolo písáku a hádejte, kdo jako první otestoval teplotu vody? No přeci já. I s mikinou. No prostě komplet.

Když jsme pak vylezli z vody nastala "situace" jako z té pohádky kde tahali řepu. Jeden mne držel v podpaží, dva tahali za nohavice. Ale kalhoty se nevzdaly, spíš by mne přetrhli jako hada, než by se je podařilo stáhnout dolů.

Zkoušel jsem pak mokré oblečení usušit na sobě chozením, ale po půlnoci se ochladilo tak, že jsem stejně musel domů.

Myslel jsem si, že nějak "na tajňačku" proklouznu do domu, kde jsem tenkrát bydlel s rodiči. Ale klíč v zámku byl napříč. Tudíž jsem musel zazvonit.

Přišel jsem o dvě hodiny později a ještě mokrej. Tak si asi dovedete představit komentáře rodičů... .

3 0
možnosti
JJ

A co třeba ještě konfliktní osoby, které vyvolávají dusnou atmosféru na každém kroku? Najít téměř kdekoliv důvod k rozčilování není samozřejmě vůbec obtížné, poněkud to ale ostatním otravuje dovolenou.

9 0
možnosti
TL

Buď je musíte nějak zaměstnat, aby měli pocit užitečnosti anebo je prostě nechat doma :D

1 0
možnosti
IL

I50v37a10n30a 27L85a97n28c92e

18. 9. 2023 12:55

Se mnou byste také nejela na dovču, i já sama sebe raději nechávám doma. Nehledě na to, že jsem se poznala, já jsem sice vejprava, ale doma zanechám polovinu věcí, na místě jsem však včas. A jsem strejda skrblík. Připravuji si svačinu, vím, co si tam dám. Sojová omáčka a mořské potvory mi způsobují alergicku reakci a je po dovče.

2 0
možnosti
TL

Samozřejmě není nutné chodit do interhotelu na jídlo 3x denně, ale nějaký kompromis je fajn :) na alergie je většina podniků připravená

2 0
možnosti

Až na ten bod 5 vcelku souhlas. Člověk se pochopitelně nemusí "sprat" jako dobytek, ale zakončit jakýkoliv turistický výkon jedním či dvěma "orosenými", to k dovolené patří.

7 0
možnosti
TL

To samozřejmě ano, ale o jednom pivu tady není řeč Kdyby každému stačilo jedno pivo, jak by bylo na světě hezky!

5 0
možnosti
AH

Docela by mě zajímalo kam bych byla zařazena já - na cyklovýletech nakupuju jídlo jen v supermarketu, spaní se hledá v poli za městem ve stanu, pivko se dává minimálně aspoň před spaním jako šláftruňk, to je jasné, no a sprcha... když člověk spí ve stanu na louce, obvykle není k dispozici.

5 0
možnosti
TL

Tak jsou různé dovolené a různé podmínky :) důležité je, aby se shodli všichni...

0 0
možnosti
ES

Nevejpravy neznám, ale "nekondy" velice dobře...

1 0
možnosti
TL

Co jsou nekondy? :D

2 0
možnosti
MK

Mně osobně nejvíc vadí ten typ 1. Loudalové, kteří zničí každý plán a kteří kvůli své nějaké malichernosti zkazí den všem ostatním.

Ale i tato úchylka je léčitelná. Stačí jim občas někde ujet a nechat svému osudu. Buď je to vyléčí anebo s vámi už nikdy v životě nebudou chtít mít nic společného. Obě možnosti jsou vítězné.

12 0
možnosti
TL

Ujet je nejkrajnější možnost, ale někdy zabere i mírnější varianta - stanovit jim extra "čas odjezdu" o půl hodiny dřív, než reálně plánujete. Jinak léčit to podle mě moc nejde, jenom potlačit :D

6 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 15,10
  • Průměrná čtenost 683x
Hrdá panička britské kočky, herečka, pisatelka, básnířka, milovnice ořechového másla, vaření, turistiky, výletů na kole, sluníčka a velkých hrnků kafe :)

Seznam rubrik