- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je stará zásada, že začínat se má od nejlehčích jídel, tedy třeba i od ovoce, i pít se má napřed, a údajně není nic horšího, než se nadlábnout a pak ta zalívat třeba pivem. Byť to bývá naše klasika. Nemůžu potvrdit, nepraktikuju to.
Vysoce žravé obyvatelstvo bohužel často ke své vlastní újmě Táňo zapomíná, že tělo člověka je ve své podstatě "chemická továrna" a není možné do něho jen tak ledabyle naházet všechno možné a splácat klidně dohromady všechno nemožné. Dávám vám karmu.
Děkuji. Já si myslím, že dost chyb lidi udělají i z neznalosti, prostě v dobré víře, že mléko je zdravé, ovoce je zdravé a tak to dohromady musí být taky zdravé :D a tak dále...
Já ovoce konzumuju zásadně už zkvašené, tedy v žaludku mi už nekvasí. I když je pravda, že když zkombinuju například zkvašené hrozny se zkvašenými švestkami, může v žaludku mezi nimi dojít ke sporu, zda mejdan venku ještě pokračuje a půjdou se na to osobně podívat.