Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autorko, ano někdo má talent na matiku, někdo na jazyky, ale taky někdo jem na sport, malování hudbu, a cokoliv jiného..... nemusí jít hned o školní předměty,

0 0
možnosti
Foto

Podívejte se na tohle video o nejstarší svobodné škole, která brzy oslaví 100 let založení a zjistěte si také něco o školách typu Sudbury Valey.  Uvidíte, že budete překvapena.

https://www.youtube.com/watch?v=vBjQAeJIa30

0 0
možnosti
JC

Napsala jste to dobře, ba VELMI dobře, jen ten závěr je hloupost. Všeobecná výuka je potřebná, ale je třeba pamatovat na ty, kdo to nezvládají. Speciální (zvláštní) školy jsou projevem humanity - projevem péče společnosti i o ty své členy, kteří nemají edukativní schopnosti většiny kolem průměru. Je rušení současnou vládní mocí je projev těžkého úpadku státu, emanací egoistického pojetí politiky a skutečnou zrůdností.

0 0
možnosti
Foto

Cituji: "Na třetí den, když mi ho přinesli na kojení, mělo už takovou broskvovou barvu - netušila jsem, co to je… až čtvrtý den mi oznámili, že syn je v inkubátoru, protože se mu kojenecká žloutenka natolik rozšířila, že musel jít na výměnu krve........Jediné, co vím, že si toho prostě nikdo z ošetřujícího personálu a hlavně lékař - prostě dříve nevšiml."

Tak to víte bohužel špatně. 

Novorozenecký ikterus se naprosto běžně objevuje právě třetí den, vrcholí čtvrtý a pátý, šestý den zpravidla mizí (ale může přetrvávat i mnohem déle). 

Takže neviňte lékaře, že si žloutenky "nevšimli" - nelze si všimnout něčeho, co prostě není a ani nemůže být vidět.

2 0
možnosti
RC

zruseni zvlastnich skol? Neni treba si stezovat na MSMT, ale na EU.

0 0
možnosti