Očkovat či neočkovat, oč tu běží?

V historii žádná chřipková pandemie neskončila očkováním. Jak přišla, tak odešla. A že jich bylo několik. Přijde mi proto divné tvrdit, že zrovna tato chřipka skončí jedině tím, že se necháme očkovat.

Mám problém s tím, když někdo přesvědčivě něco tvrdí s naprostou jistotou, a poté, co mu položím pár otázek, tak odpověď většinou zní: " O koronaviru zatím víme strašně málo."

Například se tvrdí, že by se člověk neměl očkovat 3 měsíce po prodělání covidu. Kdo může s jistotou říci, že neprodělal před očkováním bezpříznakový covid, zvláště když nebyl pravidelně testován alespoň jednou týdně po dobu těch 3 měsíců?

Ten kdo ho prodělal, má většinou dlouhou dobu protilátky. Někdo méně, někdo více. Když se zeptám, jaká je hranice pro očkování, nikdo neví.

Já sama jsem očkovaná a přeočkovaná na všechno možné, ale proti chřipce nemám úplně jasno.

Vadí mi, že je v tom hodně politiky. A ta vždycky smrdí.

Vadí mi, když někdo zemře na covid, tak se objeví palcové titulky, že člověk není jenom číslo. Když zemře někdo po očkování, jsou to zanedbatelné ztráty. Nechci být zanedbatelná ztráta.

Vadí mi, když moje nadřízená na mne řve, ať už se konečně nechám očkovat, protože už jí otravuje dělat mi pravidelně antigenní testy. Že by měla takovou péči o mé zdraví?

Vadí mi psychické vydírání. Když zdravotník, který se celý život stará o seniory, což je opravdu nelehká práce, je nepřímo nařčen, že je vrah.

Vadí mi, že je lidem nepřímo ubíráno právo a možnost rozhodnout se v péči o své zdraví, pomocí nátlaku a společenskému odsouzení. Až tak, že se veřejné osoby častují nadávkami. Trošku se to zvrtlo.

Nemám problém s tím, že není vakcína prověřená časem. Za války Penicilin byl neznámý lék, ale zachránil život mnoha vojákům. Naštěstí jediný dlouhodobý následek je, že mnoho lidí má dnes na tento lék alergii.

Pro očkování mluví i situace v zemi Izrael, kde se vir podařilo vymýtit. Tento národ považuji za velmi inteligentní a Židé by si nenechali jen tak něco vpravit do těla.

Pokud je vir přírodní, měl by sám jednou odejít. Pokud je uměle vytvořen, potřebujeme nějakou uměle vytvořenou protilátku, něco jako antidotum. Někdo tomu říká očkování.

 

Autor: Tamara Roubíčková | pátek 18.6.2021 9:20 | karma článku: 27,78 | přečteno: 957x
  • Další články autora

Tamara Roubíčková

Parkování podle barvy

1.9.2023 v 9:39 | Karma: 21,04

Tamara Roubíčková

Rozděl a panuj

19.11.2021 v 9:47 | Karma: 23,45

Tamara Roubíčková

O odcházení

10.11.2021 v 9:33 | Karma: 16,43