Díky za Pecinu!

Sociálním demokratům muselo dát hodně práce, jak vymyslet, aby ODS v Praze pomohli. Ale povedlo se - díky Martinu Pecinovi. Těžko mohla ČSSD najít lepší symbol zkorumpovanosti, pokrytectví a arogance své politiky.

ODS si to u voličů v Praze pořádně zavařila. A děkuji zde Jiřímu Paroubkovi a Martinu Pecinovi, že nám z této šlamastiky nezištně pomáhají. Díky jim za to, že v čele pražské kandidátky ČSSD stojí člověk, který je doslova ztělesněním korupce v podání oranžových.

Už jako šéf antimonopolního úřadu dosazený ČSSD měl Pecina skandál, když se tajně sešel s  Andrejem Babišem, o jehož fúzi úřad právě rozhodoval. A rozhodl – kupodivu – kladně.

Pan Pecina je přeborník i v pokrytectví. Ti, kteří ho měli za nestranného ministra vnitra, museli myslet, že se asi zbláznil, když mladé lidi protestující proti Jiřímu Paroubkovi, označil za nacisty. Nezbláznil. Post pražské volební jedničky je mu odměnou za tuto a další služby. Jaké asi všechny?

Podezření, které vyplulo na povrch v Partii televize Prima je otřesné. Likvidace nepohodlného policisty za účasti ministra vnitra upomíná na dobu, kdy komunisté nevládli pouze v krajích, ale totálně všude. Má to být malá ochutnávka věcí příštích?

To nejlepší na konec. Muž, který se profiluje jako bojovník proti extremismu a dokazuje to tím, že pronásleduje “vajíčkové nacisty”, se také chce proslavit jako předkladatel protikorupčního balíčku.

Ale ten samý “protikorupční” Pecina je také ministrem vnitra, který ve Sněmovně brání řádnému projednání největší odhalené a dokázané korupční causy v historii České republiky: aféry s gripeny.

Ve dvacetimiliardové zakázce firma BAES v USA a Velké Británii pod tíhou důkazů přiznala, že za vlády ČSSD korumpovala české politiky. Musela kvůli tomu zaplatit miliardové pokuty. Bohužel, do rozpočtu USA a Velké Británie, ne České republiky. Pro nadstranického českého ministra vnitra a volebního lídra ČSSD Pecinu jsou totiž výsledky anglosaských vyšetřovatelů “mediální bublinou”…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lucie Talmanová | úterý 16.3.2010 10:45 | karma článku: 36,59 | přečteno: 3570x
  • Další články autora

Lucie Talmanová

Sbohem, Sněmovno!

28.5.2010 v 10:14 | Karma: 29,58

Lucie Talmanová

Oranžová nemoc

18.3.2010 v 14:54 | Karma: 40,55