Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

Ta nevrazivost proti V4 muze take spocivat v zavisti. Zelezna opona nas chranila pred pronikanim islamu. Zatimco zapadni zeme jsou diky tomu v rozkladu, V4 jsou v tom ohledu docela panenska teritoria. Kez by to tak zustalo!

0 0
možnosti
JS

Situace je horší v tom, že ono "celoevropské řešení imigrační krize" de facto je zatím jen blábol politiků přenesený na papír. Řešení, kdy se EU snaží přenést odpovědnost na Turecko je alibismus, který nemůže mít dobrý výsledek. Turecko má dost vlastních problémů a imigrantů a nemůže mít zájem o jejich ještě větším hromadění na svém území.

EU si musí uvědomit, že musí sama chránit svoje hranice a bohužel přitom může dojít i k obětem na životě a to na obou stranách.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel EU se na nás dívá skrz prsty a dvojím metrem. Sází na to, že jsme si vědomi, že rozpad by byl pro nás větší katastrofou, než pro ně. Medvěd z východu číhá na svojí kořist. Stačí to k úspěšnému budování fungující EU? Pochybuji, takže je třeba začít u sebe. Donutit je, aby nás brali vážně, jinak jednou spláčou všichni, tedy až na toho medvěda.

1 0
možnosti