Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

s vámi musím souhlasit.jinak všem co o živnostnících píší,bych přál ,zkuste si to.

i ten nej  pi to mější zaměstnanec,který vydží ve firmě do důchodu ,dostane spolehlivě víc než ten kdo se postavil na vlastní nohy a živil se jako drobný řemeslník na živnost.tu nerovnováhu v placení daní nenastavili ani živnostníci,ani ji socani neupraví.

jen si tady pár žvanilů honí tričko.

to vám říkám já,který se na živnost dostal zrušením prosperujícího podniku, a který ji ještě osmým rokem v důchodu provozuje.

proč asi??:-)

0 0
možnosti
SN

:-) JSte jeden z mála a pan KOdet, který používá hlavu také k něčemu jinému, než aby do ní jenom tlačil,(jídlo), nevidíte celou situaci černobíle!  U OSVČ je podstatný rozdíl v tom, že někteří dělají práci neatraktivní a stěží přežívají, ti co mají džob žádaný, jsou šedou zónou ekonomiky a vysmátí !!! R^R^R^

1 0
možnosti
DK

Peter , to má hlavu a patu !  R^

Výraz "oceán pokrytectví" se mi docela líbí.

1 0
možnosti
RH

Vzhledem k tomu, že se strana i autor výroku mohli přetrhnout, aby to vyjádření změnili a odmítli, tak je asi zbytečné to obhajovat. Za tím výrokem už nikdo nestojí akorát teď vy. Já sice nejsem živnostník, ale tu zkušenost mám a jestli si někdo myslí, že je to nějaký med, tak může také "parazitovat" a stát se OSVČ. Porovnávat živnostníka a zaměstnance jen co do odvodu může jen ekonomické jelito, jde o naprosto jiné postavení a roli v ekonomice.

5 2
možnosti
MK

Mládek samozřejmě pravdu měl, živnostníci parazitují na zaměstnancích v míře, která je nesnesitelná. Pokud tedy nechtějí, aby jejich děti byly zdarma léčeny a vzdělávány, pokud se vzdají penze pro sebe i pro své rodiče a prarodiče, pokud nebudou jezdit po silnicích ale terénem (teréňáky už mají), tak spánembohem. Pokud ale tohle všechno čerpají a nepřispívají, tak jsou paraziti, tečka, Mládek ani Sobotka se neměli omlouvat.

7 8
možnosti
Foto

Chtěl jsem to jadrně okomentovat, ale pak jsem napočítal do deseti. Hezké sny, pane Kodete...

3 2
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik