Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J53a24n 61F33r83ý67d25l

3. 1. 2013 1:56

Nezapomeňte, že amnestii podepsal předseda vlády NEČAS!

Spoluúčast této vlády nesmí být opomenuta.

2 0
možnosti
MM

Klaus je imho člověk, který má velmi nekonzistentní názory zejména co se týče EU. Klaus často kritizuje EU proto či ono, ale už jaksi zapomíná, že to byl on kdo podal a následně podepsal přihlášku do tohoto socialistického spolku. Ještě v únoru 2009 na plénu EP prohlásil, že naše členství v EU nemá alternativ! Je také podivné, že "kapitalista" Klaus podal přihlášku rok poté co ve vedení EK skončil soudruh Delors, který má triku např, zavedení eura.

1 0
možnosti
Foto

Hodnotíte poměrně dlouhý časový úsek. Kolik Vám bylo před těmi dvaceti lety?

4 6
možnosti
MM

Pane autore, píšete, že na to či ono nemáte názor, protože o tom moc nevíte, ale že máte dojem, že Klaus má tendenci do všeho kecat....Zkrátka skutečně nevíte, jenom máte nějaký dojem, ale píšete (o tom dojmu) článek. Takže jakou tendenci projevujete Vy sám? Klaus podle Vás pouze kecá. A co Vy? Víte toho alespoň tolik co on?

1 7
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik