Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

jeste asocialnejsi grupa

27. 3. 2012 12:15
pokud prijmeme ...

predpoklad nabizeny pseudohumanisty a etnobyznysmeny, ze diskriminace JE spatna, pak z toho jednoduchou uvahou vyplyva, ze i pozitivni diskriminace JE spatna ... takze bud diskriminace zadna, a vsichni pekne podle svych schopnosti, prav a povinnosti, nebo kazdy at si diskriminuje jak uzna za vhodne ... nekdo pozitivne, nekdo holt negativne, no.

4 0
možnosti
LV

Kordoba

27. 3. 2012 11:58
A jeste bych doplnila...

to, ze vyhazuji odpadky primo z okna, to, ze neuklizi, to, ze devastuji a nici pridelene byty... Tak za to taky urcite muzou zas a jenom ne-Romove.

3 0
možnosti
MR

morae

27. 3. 2012 11:56
taky jsem ten hnusný rasista

Potomek vstupuje do první třídy - první den zápisu se k němu dostavilo pro tři první třídy dvacet romských dětí.

Nastanou tedy jen dvě možné alternativy - jedna třída, která by byla, ač v normální základní škole, nazvána diskriminační. Nebo v každé ze tříd cca sedm romských dětí. Ano, některé budou mít snahu a snad se jim bude i dařit držet krok se spolužáky, ale mám obavu, že stačí pár sígrů a výuka ve třídách vezme za své. Učitel bohužel musí podřídit tempo TOMU NEJPOMALEJŠÍMU - a je jedno, jestli bude fialový s puntíčkama. Zatímco bývalo sice náročné, ale schůdné, věnovat se jednomu-dvěma pomalým žákům, zatímco zbytek třidy dostal nějaké samostatné zadání, poměr dětí s disfunkcí je dnes mnohem vyšší. A tak děti, které nebudou extra nadané, rády sklouznou do průměru (kdo z nás není pohodlný). Vychováme si stále méně vzdělané a hůře zaměstnatelné lidi - i když budou mít maturitu. V loňském roce nematurovalo jen 20% populačního ročníku!

5 0
možnosti
G

Gotrong

27. 3. 2012 12:04
Re: taky jsem ten hnusný rasista

Ale pane, pletete si pojmy :-)) Nejste rasista, jako ostatně ani většina našeho národa... Jste jen člověk se zdravým rozumem a pudem sebezáchovy neboli - na základě špatných zkušeností si dáváte pozor :-)) To je celé :-)) Nebo Vám snad vadí třeba žlutí, modří nebo růžoví? :-)

3 0
možnosti
LV

Kordoba

27. 3. 2012 11:54
No jo, je to tak...

A nejvice se mi "libi" argument zastancu Romu, ze romske deti na normalnich anglickych skolach prospivaji a nemaji problemy. Ono pravda je takova, ze ucitele se tam boji narceni z rasismu, tak proto je nechavaji prochazet do dalsiho rocniku.

6 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

29. 3. 2012 23:33
Re: No jo, je to tak...

Taky to muze byt tim ze uroven na skolach pro pristehovalce je v Britanii tak priserna ze se tam cikane stava samovolne ucinenym vzornakem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik