Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím! Stejný případ je humanitární mega pomoc hladovějícím v Etiopii a Somálsku, na které se zviditelňují celebrity Hollywoodu a živí hromada rádoby dobro pachájících svatých. Místo, aby těm lidem zavlažili a rozdělili půdu, naučili je hospodařit a být soběstačnými! Takhle jim to seberou místní mafiánské bojůvky a malý podvyživený černoušek s nafouklým břichem nás stále bude citově vydírat. To je taky pseudohumanismus!

K smrti mě dojmuli před lety Michael Kocáb a Milan Uhde při sporech o zeď v Matiční ulici v Ústí nad Labem. To jsou taky dokonalí svatí.

Nejhorší je, že když se snažím rasistou všemožně nebýt, tak jím paradoxně jsem. Protože se snažím při styku s naší milou minoritou být ještě slušnější, než normálně bývám, čili rozlišuju mezi většinou a menšinou a tudíž rasista jsem! ;-€

1 0
možnosti
JP

pekne napsano, ale az si tohle precte napriklad takovy cemper, tak vas prokleje az do trinacteho kolena ;-)

4 0
možnosti
Foto

možná se přidá i paní Hofmanová

2 0
možnosti
IF

Perfektní příměr R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik