Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby policie, a potažmo celý státní aparát dělali svou práci pořádně a striktně v duchu již platných zákonů, tak by žádné demonstrace nemusely být. To Vás nenapadlo? Hledejte příčinu, nenadávejte na důsledek. Důsledek je reakce na akci. Takže se svým šamanem brečíte hezky, ale na špatném hrobě...Rv

1 0
možnosti
JS

Vážený pane, šaman nikdy nemůže poskakovat, foukajíc... nýbrž vždycky pouze foukaje. Foukajíc může poskakovat pouze žena nebo dítě. Přechodníkům se raději vyhýbejte ale jinak jste to nenapsal špatně. Karma.

0 0
možnosti
LC

Demonstrace toho asi opravdu moc nevyřeší, protože jejich účastníci mylně předpokládají, že současný establishment je ještě schopen reflexe. Tady pomůže pouze kompletní výměna mocenské garnitury včetně současné parlamentní opozice za nové tváře. http://lukascvrcek.blog.idnes.cz/c/349851/Duchcovaci-svou-situaci-muzete-zmenit-jedine-sami.html

0 0
možnosti
JF

J41a35n 79F61r54o29l65í14k

4. 7. 2013 13:24

Také patříte mezi ty co si myslí. že Klaus může nařídit cenu rohlíků? Jedná se vždy o lokální problém a ty mohou řešit jen lokální politici. Demonstrace, zvláště ty opakované, jsou účinné alespoň po nějakou dobu a nutí místní pohlaváry přimět svoje líné MP aby pohli zadkem a občas se dají do chodu řešení, která se dala dávno aplikovat. Výměna mocenské garnitury tj. současné koalice za únijní vlezdozadky z ČSSD přinese pouze multikulti masáž bílých osadníků.

1 0
možnosti
IF

Průšvih je v tom, že se toho vždy chytí náckové ;-€ Ale fakt se neumím rozhodnout, co je horší ;-( Jestli dennodenní teror cikánských výtržníků nebo podpora holohlavých vymatlanců :-/ Oboje je špatně a jde o vyhánění čerta ďáblem, ale v tuto chvíli mne mnohem víc trápí to první ...

2 0
možnosti

Co Vám vadí na tom, že se v něčem shodnete s radikálním nacionalistou? V základních početních úkonech nebo dnešním datu se s ním také shodnete, ne?

2 0
možnosti

1) ty demonstrace především dávají na vědomí, že odpor k cikánské populaci (pro její obvyklé chování) není úchylka nějakých radikálů, rasistů či jiných -istů ale většinový, dobře podložený názor.

2) ale nebudu mít za zlé tomu revizorovi, když bude nejdřív kontrolovat Cikány, potom ostatní. A ne se Cikánům vyhýbat, jako dnes.

3) ano, aspoň někteří Cikáni se budou bát. To není špatný výsledek. Samozřejmě AI by určitě protestovala a nějaký zcela zbytečný komisař z brusele by se mohl uprskat. Myslíte si ale, že jinde v Evropě lidé nevědí, co jsou to obtížní přistěhovalci? Je zapotřebí  říkat hodně nahlas skutečný názor, jinak mor politické korektnosti nezaženeme a ve žvástech o lidské rovnosti se utopíme.

6 0
možnosti
JP

Ad (3) nebude to jen voda na jejich mlýn? Opět utvrzení, jací jsou chudáci, co potřebují další výhody a kompenzace? Proč raději neprotestovat přes sídlem těch, kteří mají vliv na chod věcí ve státě? Politici, státní orgány...

1 0
možnosti
JH

J70a90n 73H13l38e87d55í39k

3. 7. 2013 21:56

český volič není inteligentní, do urny háže svou partaj už léta a nevadí mu, že jeho partaj cigánskou otázku nehodlá nikdy řešit, naopak plánuje zvedat sociální hody ad absurdum.

Český volič nadává na fakt, že cigánské děti nechodí do školy a odmítají se vyučit. A tak šíleně rychle rostou desetitisíce lemplů na dávkách, navíc si přilepšujích krádežemi kovů--kdekoli se nacházejí, což český redaktor musí nazývat sběrem. Vandasovo hnutí je odporné, ale najdete jiný nouzový východ, když vám už hoří i vlastní košile ?

2 1
možnosti
TH

Ve Vašem článku je spoustu nesrovnalostí,tak za prvé asi jste nepochopil smysl demonstrace(jakékoliv),nejde o to někoho nahánět,jde o to vyjádřit společný názor,bohužel se vždy najde pár provokatérů. Za druhé pokud půjdete vyjádřit pokojně svůj názor nikdo Vás nezavře. Za třetí pokud je systém nastaven špatně a stát s tím nic nedělá demonstrace je vhodný nástroj k tomu aby se něco začalo měnit.

6 0
možnosti
PS

Smysl jsem pochopil, v článku jsem psal, že mám na mysli demonstrace, jak je známe z poslední doby. A ty nic dobrého nepřinesly a nepřinesou. Demonstrace je vhodný nástroj, jak stát k něčemu dokopat, ale musí být cílená jinak.

1 0
možnosti

S čím? Že Cikánům nesmíme ani naznačovat?

0 0
možnosti
DH

lidé demonstrují ze zoufalství,protože stát ani policie je nechrání ani jim nijak nepomáhá.Tak jak se chovají,tím trpí mnoho řádných občanů kteří je prakticky navíc musí živit.Stát nemá žádné peníze.Jen ty,které vytáhne pracovitým lidem z kapes formou daní.

12 0
možnosti
MK

Ano, na cigány platí jen výprask. Ten si dokážou zapamatovat a podle intenzity je to na různě dlouhou dobu.

9 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik