Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Od zítřka začínám krást - POZDĚ, už skoro není co.

1 0
možnosti
AN

Nejste sám, my jsme taky naletěli podvodníkům, kteří si vzali zálohu na materiál, který ovšem nikdy nekoupili a peníze nevrátili. Ale to prý není trestný čin, protože jim nelze dokázat, že si peníze chtěli nechat. Jsme na to ale poněkud hůř než Vy, protože peníze odmítli vrátit, prý je nemají. Když jsme je upozornili, že je dáme k soudu, tak nám odpověděli, tak nás dejte a vůbec se s námi nebavili, asi v tom umí chodit, tak uvidíme jak dopadne soud.

2 0
možnosti
ZB

Soud zřejmě rozhodně ve váš prospěch, ale tím to skončí, Peníze opět nebudou ve vašem držení.

3 0
možnosti
PN

P84e85t23r 12N71o98v18á36k

13. 3. 2013 12:55

Přeji Vám hodně zdaru. Jednak, že jste se rozhodl žít poctivě, a jednak, že jste pachatele vypátral a získal od něj peníze zpět. To že jste naletěl, to se stane každýmu, ale jak jste se k tomu postavil, to zasluhuje respekt. Přeji hezký den.

4 0
možnosti
ZB

Karma, autor má bohužel pravdu, v Česku se vyplatí krást a navíc zloděj je pojmenován VIP celebritou.

5 0
možnosti
OF

Mám lepší nápad, původem ze Štětína v Polsku. Tam jsou zloději, kteří vypáčí klíčem na kola poštovní schránku, vyberou složenky, ty pak oskenují a vyrobí nové, akorát

číslo účtu je jaksi jiné. Takto už obrali spoustu hlavně starých lidí. Kdo by pracoval, když je tolik jiných možností, jak přijít k penězům. A když už někoho chytnou, tak se kajícně

dozná.

2 0
možnosti
ZB

Jasně a poku projeví lítost, úpak je osvobozen.

2 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik