Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IF

Teď jsem koukal na záznam pro změnu z kamery strážníků a pitomci tam byli všichni - jak ta cikánka (a asi i její starej, který se tam na chvíli objevil), tak i strážníci. Takže Vám po shlédnutí tohoto dávám již částečně za pravdu.

1 6
možnosti
KF

Jen částečně? Kde ta paní nabízí, že jim občanku ukáže doma? Nikde, že?

Má všechno na háku, sprostě nadává, fyzicky napadá, zvyšuje intenzitu řevu, převrhává si kočárek sama schválně ... Strážník ani jednou nezvýšil hlas :-P

6 0
možnosti
VK

Uz jsem se v tom prekrikovani naprosto ztratil. Takze na zaver meho pusobeni zde v teto diskusi jen shrnuti. Straznici chteli po zene, ktera se dopustila prestupku doklady. Ona je nemela u sebe, v souladu s moznosti, kterou jasne dava zakon, navrhla straznikum aby sli k ni domu. Tem se evidentne nechtelo a tak se s ni zacali pretahovat, vysledkem ceho byl prevrzeny kocarek s ditetem. Nevim jak kdo, ja si takhle sluzbu verejnosti nepredstavuju uz jen proto ze straznici byli 3, meli vysilacky, pomoci kterych mohli a meli privolat statni policii. Ted to vse bude samozrejme zkoumat inspekce a dopadne to stejne jako v pripade pana Fristenskeho. Snahou zamest pod stul. V nadeji, ze se jedna "jen " o cikanku a tudiz ve verejnosti nebude z toho takovy poprask. A jak to tak vypada, tato domnenka neni az tak mimo realitu.

6 18
možnosti
DK

moc dobre vite, ze kdyby na ni zavolali PCR, tak tady vyrvavate uplne stejne jako ted, akorat kritizujete neco jineho ;-D

16 3
možnosti
JC

Žádný zákon neukládá povinnost mít občanský průkaz u sebe.

Z hlediska odborného zákrok těch policajtů byl takový, že si zaslouží být postaveni před soud, a to rychle.

Z hlediska lidského je otřes, jak se tři velcí chlapi chovali k mnohem menší ženě, handicapované péčí o batole - všichni tři zaslouží do huby.

7 15
možnosti
VK

Noo, k te zene v uniforme bych byl shovivavejsi, te bych dal asi jen jednu za ucho. Ale ty dva by zaslouzili poradnou mezi oci.

6 14
možnosti
IF

Strážníci zde nejsou pro občany, ale pro městské pokladny. Navíc tam jsou obvykle lidi, které by ani ke státní policii na šlapání chodníků nevzali. A podle toho se chovají.

8 15
možnosti
JD

J34a38n 17D34o57u19š25a

23. 3. 2013 22:01

Nemám je také moc rád, ale to nic nemění na tom, že mají některá práva. Ty potom musí občan uposlechnout. Ať je příslušník jakékoli menšiny či majoritní populace.

13 1
možnosti
JD

J50a35n 24D23o96u17š51a

23. 3. 2013 21:36

Strážník je také oprávněn požadovat prokázání totožnosti ve stanovených případech a to pokud vůči dané osobě provádí úkon k plnění úkolů obecní policie nebo jde o osobu, která je podezřelá ze spáchání trestného činu, přestupku či jiného správního deliktu nebo jde o osobu, která odpovídá popisu osoby hledané policií. Totožnost musí prokázat i osoba, od které je strážník oprávněn požadovat vysvětlení.

11 0
možnosti
RK

Mě by ale zajímalo co ta dotyčná provedla. Pokud jí strážníci MP pronásledovali od banky kterou vyloupila, pak je jejich jednání v naprostém pořádku. Pokud jen viděli občanku která šla s kočárkem po chodníku a usmysleli se že jí budou legitimovat, pak jeto sice zákonné, ale v pořádku to rozhodně není.

2 6
možnosti
VK

Co provedla? Sla s kocarkem a se psem, ktery nebyl na obojku. Na tom videu muzete videt, ze je to takovy mezichleba. No a straznici se zrejme pred svou kolegyni chteli vytahnout.

5 5
možnosti
MP

Video jsem sledoval 2x velmi důkladně. Zmenil jsem názor. Policie jednala zcela přiměřeně.

10 4
možnosti
JL

má být "strážníci s obušky" (a další chyby)

strážníci nejsou policie

2 5
možnosti
VK

Hned v uvodu jste napsal nehoraznou lez. Obcan nema povinnost nosi u sebe doklad totoznosti.. viz

http://prestupky.blogspot.cz/2010/07/obecni-policie-neuposlechnuti-vyzvy.html

7 4
možnosti

Nemusíte nosit doklad. Ale policista i strážník po vás může v určitých situacích (např. při páchání přestupku) prokázání totožnosti vyžadovat.

6 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik