Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

jen ten, koho někdy bolel celý svět a rozhodl se, že se nenechá udolat vlastní hlavou, ví, o čem mluvíte. a zřejmě se snaží o to, co vy. jinak to asi nejde :-). tak ať se daří

0 0
možnosti
VB

V64ě45r29a 22B70e64n37o20v78á

19. 11. 2016 18:18

Tak nevím, jestli je nutné se učit "být šťastný", podívejme se níže na jih, nebo výše na oblohu. Na jihu jsou lidé štastní jen proto, že vyjde sluníčko, jsou positivně naladěni každý den, podívejme se na oblohu, plnou zářivých hvězdiček a padne na nás ten úžasný klid, pokoj a promítneme si celičký den se vzpomínkami na positivní situace ( i z těch negativních se dají vykouzlit positiva).

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu! Taky to mám tak, že vidím na všem pozitivní stánku. A cítím se šťastná. A moc vám to přeji, pokud jste taky ten přirozeně šťastný člověk, který se směje v každé situaci. Sama ale uznáte, že takových lidí není v našich zeměpisných šířkách většina :-)

1 0
možnosti
Foto

nejste v tom sama;-)

R^karma

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 498x
Jsem ženská, která desítky let obětovala práci v manažerských funkcích, přitom vychovala 4 úžasné děti a která má chuť se teď trochu zastavit a pustit se do věcí, které ji baví.

Seznam rubrik