Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Několik poznámek:

sKarta: se Spořitelně spíš nevyplatí nebi pouze dlouhodobě. Z čeho pramení Vaše přesvědčení, že se tato banka napakuje, když naopak z sKarty plynou bance nejrůznější náklady a jen minimální zisk. Jistě, mít takový počet nových klientů by bylo skvělé, ale ten "nový kmen" nebude příliš bonitní a také není žádná záruka, že ho "spořka" lapí.

Databáze zaměstnanců, ve které by byla pracovní a jiná historie každého zaměstnance, zajisté není hloupost. Otázkou pouze je, jak jak ji v tomto státě s úspěchem realizovat a tady mi ta nová karta připadá opravdu jako nevhodné médium. V tom má autorka pravdu.

1 8
možnosti
HB

Víte co mne na vás doslova fascinuje? Že jste schopen diskutovat celé dny na cizích blozích, ale na svém diskusi neotvíráte. Nepřipadá vám to zvláštní?

Jinak k tomuto novému nesmyslu - nevidím sebemenší důvod, proč by zase měla být nějaká další část lidí šikanovaná jen proto, že jsou zaměstnanci. Já už od TOPky opravdu čekám jen na to, kdy přijdou s tím, že zaměstannci, chudí a ti, kdo pobírají nějakou dávku, nebo možná všichni nepodnikatelé, budou muset na oděvu nosit nějakou značku. Třeba hvězda mne napadá. Ani by nemusel abýt židovská.

13 0
možnosti
SN

:-)   Vidím to stejně! Zas se budou točit miliony, by i miliardy pro vyvolené! A zase Drábek, ten si pokoj nedá !  Ten je zadrápnutý všude, kde se dá rychle zbohatnout. A chudáci na nucené práce! Takhle se jistě spousta lidí v 89. kapitalismus nepředstavovala.R^VR^

15 1
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2055x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.