- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zírám! Jak vidno, všechno je možný!
Nikol, přečtěte si ještě jednou řádek začínající : Když nám tedy slečna .... Překlep?
Díky. Já si nebyla jista
Nejspíš v oné restauraci vyznávají přírodní styl, moc soli škodí
Někdy v restauracích také nestíhám žasnout, bohužel v negativním slova smyslu. Obsluha i jídlo strašné, avšak ceny si nasadit nestydí na pořádně vysokou úroveň
Tak to vidíte. Já jsem taky došel k závěru, že pokud nehrozí smrt hlady, je lepší se restauracím vyhnout...
Buďte ráda, že jste si neobjednala 20dkg cigánky.
Mandle ze sáčku by mne hodně překvapily, ale parmezán se vždy strouhal "na hobliny", alespoň v Itálii
Mno když já nebyla ještě v Itálii (stydící se smajloň).
Hospody mají dnes lidé, kteří nejsou od fochu, a obsluhují v nich lidé, kteří nejsou vyučení číšníci.
Bohužel ani lidé vyučení v oboru nejsou vždy zárukou kvality Občas si říkám, kdo a co je v těch školách učí... nebo jen studenti nedávají pozor a jejich práce je nebaví?