Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

K27a10r48e22l 41S68a52i67d93l

17. 12. 2012 18:12

Tak jak jste se sama přesvědčila tak cestující jsou většinou hovada pro které je lehce omyvatelná koženka ideální materiál,i když většinou je pro ně škoda i toho.Nebo jste si myslela že ten bordel a čmárance tam dělá po večerech Žaluda a jeho parta?;-D

2 3
možnosti
ZZ

Nevím, co Vás do Prahy vedlo, takže diskutovat o vhodnosti nápadu cestovat zrovna v neděli odpoledne, kdy jsou vlaky obvykle přeplněné studenty mířícími za vzděláním, by bylo asi zbytečné.

"Možná je to více než rok, co byly zrušeny vlaky Super City a Euro City." - Ty vlaky zrušeny nebyly, ale nejspíš jen nezastavují v ČT tak často, jako dřív. 

Nechci se zastávat ČD, protože toho mají pořád hodně co dohánět, ale je fakt, že dochází k průběžné rekonstrukci vozů. Pořád je jich ale málo, takže není jednoduché na ně narazit. Třeba jich ale bylo víc zařazeno v tom expresu, co jel cca čtvrt hodinky před Vámi využitým Janáčkem. ;-)

Ale teď vážněji - ty červené sedačky nejsou sice kdo ví jaký zázrak, ale pokud jste měla místo k sezení, v kupé se topilo (a nebylo přetopeno), světlo fungovalo, nebyl tam svinčík a nesmrděly tam záchody, tak nevím, co Vás tak neskutečně vytočilo. Pokud Vám to tolik vadilo, mohla jste se zkusit domluvit s průvodčí a připlatit si za první třídu. Ta s největší pravděpodobností plná nebyla. A nebo v Pardubicích přestoupit na Pendolino.

P. S.: Třetí vozovou třídu mi připomínají spíš ty "úžasné" dřevěné sedačky v některých pražských tramvajích, než červené sedačky ve vlacích ČD. ;-D

2 4
možnosti
JK

Dáma vašeho formátu by měla jezdit kočárem ;-). Pořád jsem čekal, co hrozného se vám stalo. Nedočkal jsem se. Ne, že bych se chtěl ČD zastávat, ale evidentně jste seděla, topilo se, svítilo se. Jen na vás nezbyl vagón s 6 sedačkami v kupé, no...  Má ty prostoto! Evidentně jste neměla místenku. U konkurence ČD byste bez místenky ani nemohla nastoupit a v České Třebové by vám ani nezastavili...

1 8
možnosti
Foto

V kterém že jsme roce? Už vím 2012 téměř 2013 :-P mám srovnání s Pendolinem, Jančurou a také vlaky v Rakousku. Promiňte mi tu odvahu, že chci za svoje peníze slušnou službu. O místenkách u ČD vám povím "pohádku" možná jindy :-P Když se nakumuluje "vstřícnost" ČD v několika dnech najednou, tak to opravdu stojí za to !!

5 1
možnosti
Foto

Před těmi třiadvaceti lety jsem aspoň jezdila za pár korun. Na luxus si nepotrpím, rozhodující je pro mě cena jízdenky. Takže dráhy, vozte si svoje zaměstnance a jejich rodiny, zbytek národa už se dopraví jinak.

6 1
možnosti
SN

:-)   Vy byste toho chtěla za jeden mega měsíčního platu !  Pan ředitel přece za ty prachy se nebude namáhat. Zajede do Dubaje na golf, v televizi nadá Jančurovi, že lže a život jde dál !     R^

10 2
možnosti
Foto

J37i40ř38í 79N80ě10m87e39c

17. 12. 2012 2:42

R^

Na Vás se pan ředitel vykašle, Doufejte, že se toho chytne nějaký člověk, kterému arogantní vedení bude muset odpovědět na otázku: Proč?

10 2
možnosti