Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NS

blogNiki

20. 4. 2011 16:03
Nejsem mimo realitu

Dovedu si představit kolik má pošta za den zásilek. Dokonce vím kolik jich musí naše milá paní pošťačka doručit, každý den jsem s ní v kontaktu a můj článek není žádnou nadávkou, je to jen poukázní na to jak to občas "funguje".

Bohužel se nám to nestalo poprvé (a to jsme v Praze) a hlavně, pokud vím tak Česká pošta bere od zákazníka peníze za to že doručí dopis z jednoho místa na druhé. Pokud bych ho podávala už s tím vědomím že bude MOŽNÁ doručen protože nic není jisté, nikdy bych si takovou službu nezaplatila. To je jako bych šla do restaurace a tam si objednala jídlo s tím, že buď ho dostanu nebo taky ne. U restaurací si ale můžu kdykoliv vybrat do které půjdu, u využití pošty při zaslání obyčejného nedo doporučeného dopisu na výběr nemá nikdo. :-P

0 0
možnosti
C

carolusI

20. 4. 2011 15:53
Jste mimo realitu

Tušíte alespoň kolik dopisů deně pošta doručí? A dodací doba je druhý nebo třetí den. Takto zpožděné dopisy sice existují , ale v celkovém objemu tvoří zlomky promile. Většinou ke zpoždění dochází kvůli špatnému PSČ ,nečitelné adrese nebo se dopis prostě přilepí k jinému a cestuje třeba i do zahraničí. A konkurence bude poště možná šlapat na paty v Praze. Ale pokud bydlíte na venkově, budete určitě litovat až k vám pošta přestane jezdit.Proti PPL nic nemám a často jí využívám, ale doručení balíku po týdnu, misto druhý den není tak řídký případ. Jistě i pošta by mohla zlepšit služby, ale problémy přináší hlavně vedení, které přetěžuje řadové zaměstnance a vymýšlí různé nesmysly. Ty se po čase zase ruší. Nejnovější nápad manažerů kteří viděli provoz z rychlíku je, že listonošky budou kromě letáků tahat další vozík s různým zbožím jako podomní obchodníci. Tak už nebudete muset k vietnamcům. Listonoška vám to dotáhne až domů. Tak jí prosím nenadávejte, není to její nápad.   

0 0
možnosti
PK

repanak

21. 4. 2011 22:00
Re: Jste mimo realitu

Souhlas, mám převážně dobré zkušenosti. Např. GLS také má doručit zásilku z Německa druhý pracovní den a často se opozdí - i když ještě na německé straně. Nejen před Vánoci a při kalamitě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.