Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

dakram1

28. 7. 2011 18:14
Můj...

Můj starý senilní táta byl 3 dny v nemocnici...propuštěn byl v sobotu...a ačkoliv lékař prý nevěděl, že pokladna v sobotu neúřaduje, tak brácha zaplatil poplatky kupony...jinak by ho lékař nepustil. Inu jaké bylo překvapení...když přišla fa.., že nejsou uhrazené poplatky. Bráchu to opravdu nenapadlo...a útržky neschoval. Jak to tedy bude, až se bude celá stovka...Ministr by měl jít příkladem..a nediskutovat...v tom "jiném stavu"..jen si na sebe poštval lidi....;-€;-€;-€

0 0
možnosti

petr66

28. 7. 2011 17:36
Řeší se ptákovina, o které se nemá cenu se bavit.

Nechápu ovšem jednu věc. Každému průměrně! uvažujiícímu člověku musí být jasné, že první, na co se novináři budou ptát, jestli pan ministr zaplatil poplatek. Argument, že ministr také neplatí poplatky bude zcela jistě hojně používán.

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 7. 2011 10:49
Re: Řeší se ptákovina, o které se nemá cenu se bavit.

Bohužel, každému průměrně! uvažujícímu člověku musí být už dávno jasné, že na články v médiích ani na názory svých občanů už naši koaliční ministři dávno nereflektují. Tudíž informace že pan ministr ani nezaplatil je jen další kamínek v ´té základní informaci " do příštích voleb si můžeme dělat co chceme.:-)

0 0
možnosti
IB

isabell

28. 7. 2011 16:30
...

Mě pan ministr včera náramě pobavil.

Byla jsem na operaci šlachy na ruce, domluvila sem se s lékařem, že mi zákrok provede v lokální anestezii a vlastně ambulantně, ale bylo mi vysvětleno, že se musím přijít den předem zapsat do nemocnice, protože ten zákrok by ambulantně dělat neměl a že tedy budu za onen jeden den platit. (Jak jsem se dnes dočetla na Týdnu, tak za plánovaný malý zákrok jsem platit ani neměla).

V nemocnici jsem vyplnila papíry, dostala poučení a šla domů. Druhý den jsem přišla ráno, dostala andělíčka a postel, na kterou jsem si prakticky jen sedla, pak operace, (dost jsem tam vymrzla, zrovna se nějak netopilo), pak jsem si přece jen na dvě hodiny vlezla na pokoji do postele a poté šla domů. 

Jídlo jsem nedostala, na pití pár sklenic vody, čaj zrovna vařili a vyplázla jsem 120Kč, plus samozřejmě 30 za první "ohledání" a dvakrát 30 za kontroly, což by taktéž mělo být "v ceně".

Nevadí mi platit jakési provozní poplatky, ale rozhodně by v tom neměl být takový binec....

1 0
možnosti
ZK

SID09

28. 7. 2011 17:45
Re: ...

Pantáta ministrant to prostě přehnal. Měl jim dát rovnou bez řečí 300 Kč s tím, že nepatří mezi nemajetný a že tím aspoň částečně ohodnocuje jejich vzornou péči !!;-D

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

28. 7. 2011 15:54
Jak ubohé

Jak lehké je do médií předhodit něco takového, co lidi nakrkne, a mezitím miliarda sem, miliarda tam...

0 0
možnosti
NS

blogNiki

28. 7. 2011 15:56
Re: Jak ubohé

Spíš si myslím že je to jedno k druhému, tohle už je jenom "třešnička na pomyslném dortu" který nám dnes a denně dávají mocní ochtnat, nemyslíte?  :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.