Diskuse

Sysifův hadr

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

ctvrta.sudicka

9. 7. 2010 0:20
taky jsem trochu nepobrala

Taky jsem to nejdřív nepobrala. Jestli to dobře chápu, tak jste si vybrala košili, odložila u prodavačky a šla nakupovat dál. To ale máte lepší buď zaplatit, nechat si vyjet účtenku a nakupovat dál, nebo tak něco. ne to odkládat u prodavačky. Taky pracuji v obchodním centru. Víte, ono se to nezdá, ale za tu hodinu jí tam přeběhlo dost lidí. Nemám tušení jak to vypadá v Brně, ale já v Praze obsloužím během hodiny zhruba 150 lidí. Vezměte si, že takhle se jede 12 hodin denně dva, nebo tři dny po sobě. Ono opravdu není divu, že třebas fakt nevěděla, jestli si to tam odložila ta a nebo ona zákaznice, prostě to splývá.A to, že si to paní odnesla velmi pravděpodobně znamenalo, že si to vzala a zaplatila a odnesla a ona prostě myslela, že jste to byla vy.

A že neumí pořádně česky...co naplat. Víte, jak je čeština pro cizince těžká??? Nechci nikomu sahat do svědomí, ale jak jste na tom třebas s němčinou??? Ovládáte včetně třebas předminulého času?? Já se nedostala za opisnej tvar :o)

0 0
možnosti
MR

Mončí2

7. 7. 2010 0:24
Tu košily jste si nechtěla

zkusit?I kdyby ne,tak jste si jí do kabiny vzít mohla,nebo myslíte,že prodavačka tam je od toho aby zákaznicím hlídala co si která odloží a pamatovala si která to odložila?Každopádně to musel být traumatizující zážitek,vaše starosti bych chtěla mít.Rv

0 0
možnosti
MR

Mončí2

7. 7. 2010 0:26
Re: Tu košily jste si nechtěla

Samozřejmě se omlouvám za překlep v košili,už je pozdní hodina;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1016x
Učím se plavat.

Seznam rubrik