Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lost

22. 3. 2010 13:42
zkuste pití kokainu

nebo nitrožilní konzumaci piva :-)

0 0
možnosti
RH

richardhorak

22. 3. 2010 11:43
Rada

Slečno Synovcová, nedávejte tomu, koho hledáte, přečíst své články = první krok k úspěchu R^

0 0
možnosti
O

oslik

22. 3. 2010 11:02
Hmm...

A potkala jste už Boha? Nemyslím tím, že vám jiný člověk cpe do hlavy své představy, ale zda jste už cítila jeho přítomnost uvnitř, v sobě?

0 0
možnosti

jarinka

22. 3. 2010 7:31
Energie.

Hezký upřímný článek.

Já jsem toho názoru, že člověk se nejlépe srovná se vším v přírodě - dále od civilizace. Jedině pobytem a radostným pohybem v čisté přírodě nabere energii a pak je schopen po návratu zpět k lidem ledacos v pohodě přežít, dokonce i ty největší ztráty.

0 0
možnosti

martin013

22. 3. 2010 0:54
Normální

Tak to máte myslím úplně normální pocity. Nepřemýšlela jste někdy nad tím, že díky tomu vlastně jdete stále vpřed? Myslím to hledání... Co je na něm špatného? Dnes vás naplňuje spousta různých činností, příště to může být třeba jedna hlavní. Svět je v této době otevřený, dostupný, je přímo inflace informací a technologií. Člověk je tak dále omezován jen svým talentem, chutí poznávat, učit se a uživit se.  Vy vlastně máte jeden velký životní cíl. Najít vyrovnanost a pocit vnitřní spokojenosti. Tak si za tím běžte. Na tom není nic špatného.

0 0
možnosti
F

fairplay

22. 3. 2010 0:00
Dobře už asi bylo

Je to fakt, nic hezkého už nás asi nečeká, jen zdražování, poplatky u doktora, válečná nebezpečí v cizině, která mohou přerůst v mezinárodní konflikt, další poplatky u doktora, hrazení některých zákroků za peníze, zvýšené platby za pronájmy prostor, zdražení bytů, jídla, vstupenek do divadla, kecy politiků a sliby, které se nesplní... Do toho přibývají roky a člověk nemládne.... známí se stěhují pryč, dobří přátelé nemají čas....Já Vás plně chápu, jak to myslíte. Taky mám někdy pocit, že dobře už bylo. Ale nebojte, zase bude líp. Bude jaro a zlepší se Vám nálada. :-) A třeba potkáte novou lásku! V

0 0
možnosti