Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Yesname

7. 12. 2009 10:28
Vy ale

moc chlupatý ruce nemáte, že? To bylo jenom takový popíchnutí kvůli srovnání.

0 0
možnosti
M

motylek_02

6. 12. 2009 9:35
tak u nas se meje

nadobi protoze je to potreba. Nazory je treba projevovat, uz proto ze se Vam to okoli trosku proluftuje a profiltruje. Pokud Vam jeden rekl, ze jste androgynni typ, vyrazte s nim dvere a najdete si takoveho ktery s Vami jako s zenskou bude spokojeny. To ze Vas tak vidi jeden, neznamena ze je to pravda. Ono to neni tak horke jak se zda. :-)

0 0
možnosti
E

eAA00

6. 12. 2009 7:36
........

Mně se líbilo, jak paní autorka, coby ještě dívka, odmítala mýt nádobí. Jen proto, že je dívkou. Co kdyby nějaký nehodný syn nepřinesl uhlí a nezatopil v kotli, protože, sakra, nebude to dělat jen kvůli tomu, že je chlapec. Ať si táhne ségra, když jí je zima. A pak by mě zajímal výsledek tohoto genderového sporu po příchodu rodičů z práce do studené domácnosti...:-P

0 0
možnosti
G

Gmur

6. 12. 2009 17:44
Re: ........

to by mozna, ale spise ani ne, platilo, pokud se u nas taha kazdy den v kazde domacnosti uhli. Nejak to vase srovnani hapruje.

Mimochodem, na to uhli he potreba stejne sila, svalova hmoota, na nadobi ne, haha.

Nexhte tem muzum alspon neco,kdese jeste mohou ukazat.

0 0
možnosti
W

Wendolene

6. 12. 2009 1:42
Zase na zaklade jednoho jedince hazite vse pres palubu?

Chlupate paze jsou vase vec, ale jste na nejlepsi ceste stat se zapsklou feministkou. Posuzujeme lidi, podle toho, jaci jsou, ano. Zena ma byt zenou a muz muzem.  Vase clanky jsou takove zahorkle vykriky opustene zeny, dejte se do spolku feminizandarek, namalujete spravne genderove omalovanky, vyrazte penize ze statu na vasi cinnost a treba vam bude hej...

:-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

6. 12. 2009 1:46
Re: Zase na zaklade jednoho jedince hazite vse pres palubu?

Co fungovalo dřív, dnes už nemusí. Každý si přece můžeme žít, tak jak chceme a co vyhovuje nám. Nědělat věci tak jenom proto, že to před námi někdo moudrý tak vymyslel. Je to jenom na nás, jak si to uděláme.

Chcete znovu vynalezat kolo? Jsou veci, ktere fungovaly a funguji, par feministek se snazi spis rodinu, coz je zaklad spolecnosti, rozvracet a ne stmelit. Nikdo si nemuze delat, co chce, neni totiz chaos a anarchie. Vsichni maji povinnosti vuci sobe samym a vuci nasim blizkym. Pokud se vam to nelibi, mate pred sebou tezky zivot...Jsou veci, ve kterych jsou zeny lepsi nez muzi a naopak. Proste to tak je. S tim nic neudelate, zadne kvoty vam nepomuzou.

0 0
možnosti
D

dasa0302

6. 12. 2009 1:20
Trochu moc témat nakousnuto, ale docela svižné

Mě zaujal nadpis.

Také mi připadá jako nesmysl začínat cokoli omluvou, že "nejsem žádná feministka". Je to taková nesmyslná snaha vyhnout se případným očekávaným konfliktům při reakcích na to, co dotyčný tvrdí. Ovšem kdo tohle užívá, ten podrazí svému názoru nohy, ještě než ho vysloví, že to jako teda až tak zase nemyslel.

Jsme individua a máme na spoustu věcí vlastní názor. Porovnávat všechno už předem s nějakým ismem je nesmysl. Ve spoustě věcí se každá ženská s feminismem shodne a ve jiné spoustě věcí zase neshodne.

Tuhle volovinu dělá spousta lidí, že se proti feminismu vymezí a pak sděluje svůj názor již touto optikou upraven, aby byl poplatný ismu nebo naopak anti-ismu, bez ohledu na zdravý selský rozum.

Určitě pište dál, ale trhněte to téma na víc celků. Všechno najednou tam neschroustáte, je to blog a ne filosofická rozvaha. :-)

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 12. 2009 19:10
Tak nějak nevím,

co si z článku vybrat? Tak mám být chlap nebo nemám být chlap?

0 0
možnosti
DH

daris

5. 12. 2009 20:19
Re: Tak nějak nevím,

z článku jste měl pochopit jednu důležitou myšlenku: ať děláte co děláte, stejně se feministkám nezavděčíte...

0 0
možnosti
J

Jack777

5. 12. 2009 15:53
..

Dnes už to chlapi neřeší, je jim to většinou zcela u pr...co ženský chtějí nebo nechtějí dělat. Nikdo nikomu v ničem nebrání. Tohle už je pouze problém žen, dnes mohou všechno.

Ale je také fakt, že chlupatá žena mě podvědomě prostě odpuzuje, jednou jsem viděl ženu s neoholenejma nohama a prostě mi to přišlo odpuzující, s tím bohužel nic nenadělám. :-)

0 0
možnosti
K

Komik1

5. 12. 2009 11:35
Skoro dobré.

Skoro dobré, až na toto- Pánové, až si začnete trhat chlupy na zádech, začnu si škubat i ty svoje na rukách.Proč zevšeobecňujete.Ten který to řekl, byl pi.tomec.Ale to přece nejsme všichni, nebo snad ano?

0 0
možnosti
DH

daris

5. 12. 2009 11:48
Re: Skoro dobré.

něco podobného mě taky napadlo. Jen nechápu, proč by mělo odchlupení mých rukou záviset na tom, jestli si chlapi holí záda nebo ne... I kdyby je měli všichni jako dětskou prdelku, tak se obávám, že já bych si ruce neholila. Asi se nenechám ovlivňovat davem:-)

0 0
možnosti
T

tromi

5. 12. 2009 10:49
ne že bych byl šovinista ale

také si myslím, že by ženy mohly pracovat v kamenolomu, fárat do dolů, pracovat na Aljašce při kácení stromů a jsem také pro, aby ve sportu zrušilo dělení na mužskou a ženskou část a jsem také pro, aby od rozvodových soudů chodily oškubané také ženy  podlé kvót 50:50 s muži

0 0
možnosti
G

Gmur

5. 12. 2009 10:36
ne ze bych ....

ale s timhle musi kazdy normlni clovek souhlasit.

"Ale existují i rozdíly mezi mužem a mužem a ženou a ženou a je důležité chápat lidi individuálně a nepředpokládat, že je někdo takový či makový, jenom proto, že je muž, nebo proto, že je žena.".R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1016x
Učím se plavat.

Seznam rubrik