Diskuse

Jiná žena

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

N30e85l55a 23P74a66l22o53v75á

17. 3. 2013 22:15

Jestli je vám víc než patnáct, tak něco není v pořádku.

1 0
možnosti
MN

8-opanove bezte jen do nekterych baru v Praze nebo vetsim meste, tam uvidite jak se muzska cast snazi zbalit (jen na sex) skoro kazdou slecnu zenu kazdy z muzske casti si mysli ze jsou to spolecnice na sex a zejmena cizinci vam reknou ze ceske zeny jsou vsechny ku... ale vubec si neuvedomuji ze to tak neni kdyz narazi na jednu z tisice a ta mu da na WC tak to nejsou vsechny zeny ale jen ta jedna nebo  slecen ale zas v jakem stavu je to ze je dost opila a nic si nepamatuje a pak se divi ze ma problem? pohlavni chorobu, tehotenstvi a nevi s kym.tyhle zeny slecny nejsou prostitutky jen se v opilosti na kasi nezvladly branit a tohle se deje bezne i u cechu kteri se snazi mit XXX zarezu na sve pazbe ale i tech nemoci co maj sex bez ochrany a pak to dal roznasi. je to des kdyz si nekdo mylsi ze jeho nemuze zadna pohlavni choroba potkat  pocitam ze 80% muzu si tohle mysli. a pak se nachazi v problemu ktery se neresi a nebo ho resi samy lecnou ktera moc nepomaha. a tak se pak ukaze u nas a rika ze neco nekde chytil ale nevi kde a ze mel jen jednou sex nahodne bez ochrany ale to jednou je tak tisickrat podhodnocene. zeny se samy boji ale muz jako ochrance neni je to lovec a lovi co jde bere to jednoduche takze opile a jen se potrebuje udelat a je jedno do ktere hlavne ze se uspokojil. Kazdy muz by se mel vyvarovat techto nahodnych bez ochrany treba ubude pohlavne nemocnych muzu aspon na polovinu populace.8-o

0 1
možnosti
Foto

Milá autorko, pokud je Váš článek nadsázkou, pak máte skvělý smysl pro humor, ale měla jste trochu naznačit, že to nemyslíte vážně. V opačném případě si, prosím, ujasněte co vlastně chcete, a potom buďte sebevědomá a sama sebou:-).

2 0
možnosti
SB

"Já jsem Synovec z cestovní kanceláře."

Paní Synovcová, nebyl to Váš příbuzný?

1 0
možnosti
AN

a přinesl jsem ti vejce.tady je máš.

1 0
možnosti

Ženská, které o sobě říká (píše), jak ji pořád někdo svádí či o ni má zájem, bývá většinou chudinka, o kterou chlap nezavadí. Vy na to podle fotky nevypadáte - tak jaký máte problém?

2 4
možnosti
Foto

M79i14l80a98n 46D77u22d88k25a

17. 3. 2013 18:03

Myslíte, Sylvo, že to autorka myslela vážně? 8-o. Já to bral jako nějakou nadsázku, něco mezi mateřskou školkou a prvním stupněm ZŠ :-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1016x
Učím se plavat.

Seznam rubrik