Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vvesely

6. 9. 2010 20:43
Řešení

Když tak čtu Vaše bědování, napadá mě jedno elegantní řešení. A tím je živnostenský list. Pak můžete pracovat třeba hodinu denně, otvírat a zavírat jak chcete, šéfa máte na doživotí a výše platu je pouze na vás. 

0 0
možnosti
JJ

tenkdomacas

19. 8. 2010 22:20
Mám jednu známou,která taky pracuje

od nevidím do nevidím.Přesčasy ji nikdo neplatí, protože úplně stejnou práci dělá její kolegyně ,která chodí z práce normálně a ještě ji občas pomůže. Takže, jak si tady stěžujete, tak nevím ,jestli nejste náhodou stejný případ.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

19. 8. 2010 21:57
Jen takový drobný dotaz:

To měníte zaměstnavatele každého půl roku?  A to se ještě stihne vyměnit sedm šéfů  (řekněme, že v této firmě jste přesáhla průměrou dobu u jednoho zaměstnavatele: měnil se šéf po třech měsích či až po čtyřech?).

0 0
možnosti
AK

Alka.24

19. 8. 2010 21:45
Na to

že jste pracovala ve více jak deseti firmách, mi připadáte docela mladá. No hlavně že Vás práce baví;-D. A ani o minutu více:-/

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

19. 8. 2010 20:59
chtelo by to trosku zapracovat na cestine a slohu...

vazne je to obtizne ctitelne.

Ale k veci: ony jsou 2 moznosti: bud vam zamestnavatel zaplati takovy plat, ze pro vas bude prace prescas a jine nadstandardy automaticke a nebo vam prescas (a jine nadstandardy) vykompenzuje jinak, necim, co by nemusel delat. Pokud jen chce a nedava, neni duvot se snazit.

U nas jsem o vikendu, dobrovolne, bez pohotovosti byl na prijmu. Neco se podelalo a ja to z domu, vzdalene, opravil. Kdyz jsem chtel tech par hodin zaplatit, rekli mi, ze to nejde, ze jsem nepracoval, protoze jsem nesedel v praci. A kdyz jsem rekl, ze bych musel k tem 4 hod. jeste jet hodinu tam a pak dalsi zpatky a jeste by se to tim padem udelalo pozdeji a jestli me plati za to, ze tam sedim a nebo neco delam - stejne nic. Takze priste proste smula - sluzebni telefon je bez pohotovosti v praci na stole a az se neco stane, bude to muset pockat do pondelka.

0 0
možnosti
I

IRoman35

19. 8. 2010 20:34
Nějak jsem nepochopil

co to vlastně děláte.

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

19. 8. 2010 20:27
Tak chcete pracovat přesčas, nebo ne?

Myslím, že všechno vysvětluje / charakterizuje ta věta v závěru: "Nechci si stěžovat, protože jenom ten dělá přesčasy zdarma, kdo se k tomu nechá donutit..."

-

Mám proto dotaz, proč děláte ty přesčasy, když si na ně pak stěžujete? Proč přijímáte práci, když víte, že toho máte plno a nejste to schopna dokončit v pracovní době? Jedna věc je pracovat pro zábavu od nevidím do nevidím (sám pracuji tak 10-12 hod. denně, někdy i více), ale dělám, co mě baví, mám to zaplaceno, realizuji se u toho.

-

Tenhle příspěvek jsem ale moc nepochopil, neboť netuším vlastně, na co si stěžujete :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1016x
Učím se plavat.

Seznam rubrik