Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Autorka má právo na názor z jiného úhlu pohledu - já např. mám názor zcela jiný. Důvody mého tvrzení možná napadnou i jiné diskutující.

0 0
možnosti
JP

Když demagog mluví pravdu, už mu nikdo nevěří. Pánové Klaus a Zeman, byli vždycky nepříjemní náfukové. Přesto se oba v některých případech dobře zastali naší společnosti i kritického a svobodného myšlení. Celosvětová zdravotní totalita je skutečně nebezpečná, všimněte si, jak věříte bez nejmenšího ověření všem hloupostem, kterými jsme dnes šikanovaní. Prosím, nenechte se očkovat pokusnými vakcínami, lidé nejsou pokusní králíci. Víte, jaké záruky dávají dodavatelé a kdo uhradí Vašim blízkým poškození či smrt?

1 1
možnosti
JK

J20a17n 93K14y42š87k26a

31. 1. 2021 17:19

To video jsem zkouknul a jsem si jist, že první, co musel p. Velesovský udělat po odchodu Klause ze studia bylo, že se musel jít vyzvracet. To minimálně.

2 2
možnosti

Přeji dobré ráno. K Vaší otázce: lékařka roušku ve službě samozřejmě měla, nakazila se od pacienta, který ji neměl. Jak už tu opakovaně zaznělo-rouška nechrání Vás, ale eliminuje přenos virů vzduchem a kapénkami u člověka, co jí má nasazenou. Čili pokud roušku mají oba lidé, co jsou v interakci, snižuje se riziko, že se vzájemně nakazí

0 1
možnosti
Foto

Zaujalo mě, že se nakazila Vaše lékařka ve službě. Znamená to, že neměla ve službě roušku? Nebo to znamená, že se nakazila i přesto, že roušku měla?

2 2
možnosti

Rouška nechrání na 100 %, ale snižuje riziko přenosu i virovou nálož.

2 0
možnosti
VN

Mě se líbí, jak se Klaus stylizuje do role bojovníka za svobodu. Proč se do té samé role nestylizoval před rokem 1989 ? Kdy se tak toužil stát členem KSČ , ale oni jej soudruzi mezi sebou nechtěli... ;-D

4 1
možnosti
JR

J38a90n 85R57á77ž

30. 1. 2021 19:29

Osobně si myslím, že u Klause se zřejmě pojevuje absťák s nedostatku veřejně projevovaného obdivu. Bylo to na něm vidět, když se předváděl na Václaváku, jak ho potlesk davů naplňoval pozitivní energií stejně, jako narkomana přivede do rauše dávka drogy.

Stává se to často starším lidem, že věkem nezkrocené ego ovládne jejich mozek. Klause jsem si i přes jeho mnohé "kotrmelce" vážil a teď mi ho je líto!

4 1
možnosti
Foto

Dal bych vám rád "+", ale kvůli poslední větě nemohu, protože k té se nemohu přidat. Toho rádoby "profesora" jsem moc nebral už v začátku 90. let a tak od ́93 jsem jeho důrazný odpůrce a považuji ho škůdce národa. On v tom pokračuje i teď, byť jinou formou.

4 1
možnosti
MV

Václav to na rozdíl od bezvýznamné autorky někam dotáhl a tím je řečeno vše.

2 10
možnosti
JR

J65a57n 26R71á22ž

30. 1. 2021 19:47

To není argument. Zeman to také dotáhl hodně vysoko, a jaká je z něj dnes troska. VK do stavu takové sebedestrukce ještě nedošel, ale dnes dělá vše proto, aby k tomu došlo.....bohužel!

4 3
možnosti
JL

J28a32n 95L89u34t69i74c

30. 1. 2021 19:23

Pan Klaus je dostatečně starý,aby si uvědomil,že může být ohrožen jinými lidmi s covidem! Jenže se nebojí-a to ani že umře. To jen Vy žijete ještě v socialismu a chcete rozdávat "dobro" jiným. Uvolněme vše jako ve Švédsku, a i když se jim také moc nedaří,mají stále méně mrtvých než my.

6 4
možnosti

Nejde o to, že se nebojí, ale že šíří nesmysly a mluví jako demagog. Mimochodem, o Švédsku máte dost zkreslené představy.

4 4
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik