Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

L19u59k39a28s 15F20i55k38r

18. 12. 2020 9:35

My mame dvouletyho shibaka - Yoshi Bruno. Je s nim moc legrace.

1 0
možnosti
JT

R^ To všechno známe, máme fenku 14 let, procházky už nejdou a nosíme ji do schodů. Panička, která ji chtěla a byla podporována tehdy 10-ti letým synem, nakonec ukecala i mě. Psa do paneláku, to je týrání a gaučáka nechci. Dcera byla neutrální. Ale žena našla shibu a já si zvykal na hlášku "jé, vypadá jak liška":-) I přes všechna Vámi uvedená úskalí, víme, co si pořídíme příště.

2 0
možnosti

Jj, "jé, to je liška" jsem slyšela tak často, že už jsem vůči tomu otupěla ;-DExistují i trička pro majitele shib s nápisem: "Můj pes není liška"...:-) ale já to těm lidem nemám za zlé, shiba je lišce podobná a když někdo to plemeno nezná, tak je to pochopitelná reakce. Akorát když to slyšíte pětkrát za den, je to únavné ;-) Můj dvanáctiletý se zatím zdravotně drží velmi slušně, akorát se mu poslední půl rok začaly při vstávání chvět boky, tak mi právě veterinář doporučit přípravek na výživu kloubů, protože v jeho věku už bohuže nějaké artrotické změny na kloubech probíhají

0 0
možnosti
PK

Nádhera po ránu, konečně něco co se dá číst. Já měl v hledáčku nejprve ČVčko, pak jsem strašně toužil po Akitě, ženu trochu zamrazila její velikost, když jsme se jeli podívat na Akitu-inu a na Americkou Akitu. Tím to bylo odpískáno.

No Shiba byl pro ženu krásná liška,ale dle vyjádření chovatelky velmi svá a tak to nakonec , vzhledem k tomu, že jsme hodni chodiví a lesní stezky za rohem zvítězila Borderka.

Jako štěně na něj na cvičáku začal vrčet velký pes a od té doby to se je se psy a kočkami jak píšete.

A pravda je, pokud jsem nervozní ze setkání, přenese se to na něj, pomalu, velmi pomalu se to lepší a to i díky cvičáku , kam nyní chodíme.

Hrajeme fotbal a jsme celkem mistři, ale někdy to přetáhneme a pak trochu kulhá, je to jeho vášeň , ale musíme zpomalit.

Přeji vaší Shibě plnou misku a velkou a nikdy neutuchající porci lásky.V;-DR^

4 0
možnosti

Děkuji za pochvalu, já už se na tenhle článek chystala dlouho, ale mám toho teď hodně, práce, příprava na státnice v lednu, ale včera to na mě nějak přišlo, tak jsem TO sepsala a publikovala i v půl jedné v noci :-) A přijde mi to hezké i vzhledem k těm jeho blížícím se narozeninám. Přeji krásné Vánoce

0 0
možnosti
Foto

Ale, máte ho ráda!

4 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik