Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale to je moc pěkné, paní profesorko, že jste také nasedla na zemano-babišo-okamurovskou populistickou vlnu a snažíte se na ní vytřískat nějaké body. Stejně vám to nebude nic platné, Drahoš vás porazí, jako vás porazil při volbě předsedy Akademie věd. Tehdy jste nedostala téměř žádné hlasy a Drahoš vás porazil opravdu drtivě, protože většina volitelů už dobře věděla, co jste zač. Nyní to začíná docházet i voličům. Nevím, kdo to na čtyřce vyhraje, ale vy to už nebudete. V kolikáté že jste teď straně? Byly to jenom KSČ, ČSSD a ANO, nebo ještě něco mezi tím?

1 1
možnosti

Drahoš porazí tak akorát židli jsa tak nesmírně dojatý podporou jistého Švadlenky Jana.

Drahoš: ja.. nevím...počkej ..já se zeptám... nevím, ale poradím se. Pak by ovšem měli kandidovat jeho poradci a ne on.

1 0
možnosti

rejpnout si - to Cechum vzdycky slo

premyslet - to uz je jina

7 4
možnosti

P21a74v92e88l 15V24é38b83r

28. 6. 2018 17:31

Jste toho zářným příkladem.

8 5
možnosti
Foto

Frau Angela Merkel to prostě překombinovala. Jako zarputilá svazačka otevřela převaděčům dokořán německé hranice a způsobila Německu neodstranitelnou zátěž.

Samozřejmě, Německo je velké s dokáže se bez problémů postarat o milión lidí. Vždyť se po válce dokázalo postarat o daleko více osob. Ale nedomyslela věc do důsledků a teď ji vše padá na hlavu jako domeček z karet.

4 3
možnosti

Zejo?

Nastesti jen tedy zarputila svazacka a ne freiwillige Mittarbeiterin, ze?

1 1
možnosti
Foto

Přesně tak. Co si to ta Merkelová dovoluje. Jenom ať hezky drží ústa, posílá nám peníze a hlavně ať po nás za to nic nechce zejména ne něco tak odporného jako pomáhat jiným.

Úplně nejlepoší by pak bylo kdyby se vždy než něco řekne nebo udělá zeptala Babiše, který ví vše skoro nejlíp nebo přímo Báťušky Zemana, který je neomylnou studnici moudrosti a pravdy

7 11
možnosti
Foto

Ano, pokud byla podepsána česko-německá deklarace s textem, na kterém se obě strany shodly, není vůbec vhodné znovu věc otvírat a Frau Merkel opravdu měla v této věci držet ústa.

4 2
možnosti

Inu pani senatorko napsala jste co chteji Cesi slyset, tak proc vycitate Anegele ze rekla co chteji Nemci slyset?

A pokud je podle vas vyhnani starenek a deti z jejich domovu v poradku, tak to se neda slusnymi slovy komentovat.

7 9
možnosti
Foto

Stařenky a děti jsou integrální součástí rodiny.

1 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 997x
Eva Syková pracovala více než 50 let v Akademii věd ČR a na Universitě Karlově. V letech 1990-2016 byla vedoucí Oddělení neurověd v Ústavu experimentální medicíny AVČR. V r. 1996 založila Ústav neurověd 2. lékařské fakulty UK a Centrum buněčné terapie a tkáňových náhrad UK. V letech 2001-2016 byla 4x zvolena ředitelkou Ústavu experimentální medicíny AVČR. V letech 2012-2016 byla 1. místopředsedkyní Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace a poradkyně předsedy vlády. V r. 2012 byla jako nezávislá kandidátka za ČSSD zvolena senátorkou Parlamentu ČR za Prahu 4.  Je místopředsedkyní Výboru pro evropské záležitosti a Stálé komise Senátu pro sdělovací prostředky.Syková je lékařka, hlavní oblastí jejího výzkumu je neurofyziologie. Publikovala práce v medicíně, v neurovědách, o základních funkcích mozku a míchy, dále práce o kmenových buňkách a tkáňových náhradách, práce v biofyzice a v makromolekulární chemii. Její práce si získaly vysoké mezinárodní uznání. V České republice rozvinula základní i klinický výzkum kmenových buněk. Publikovala celkem 865 publikací a je spoluautorka 9 patentů. Její publikace byly citovány více než 10220 krát  a má H-index je 60. Patří tak k nejcitovanějším českým vědcům. Obdržela 20 ocenění a cen, např. Cenu České lékařské společnosti, Purkyňovu medaili AVČR. V roce 2013 obdržela Státní cenu – Medaile za zásluhy 1. stupně. Za nejprestižnější ocenění vědecké práce považuje zvolení členkou Academia Europea, ocenění Manažerka roku 2011. Zastává celou řadu funkcí v domácích a mezinárodních organizacích. Hlavní náplní její práce je v posledních 6ti letech práce v Senátu PČR. Zabývá se především otázkami vzdělávání v oblasti základního a vysokého školství, otázkami ve zdravotnictví, životním prostředí, dopravě, mediální politikou a záležitostmi Evropské unie.

Seznam rubrik