Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkný, škoda, že zapadl...

0 0
možnosti
Foto

Dík, už to tak neprožívám, ale musím přiznat, že včera mě teda pěkně nadzvedlo, když jsem ho nikde nenašla, a pak jen v rubrice někde vzadu. To je holt ta úžasná a dlouho toužená nová administrace, co o ni všichni tak hrozně stáli, že nám ji sem vrazili nejspíš úplně nevyzkoušenou.:-/ Tak ta metoda pokus-omyl-jeden prohlížeč-jinej prohlížeč zůstala na nás. Snad  se to povede příště.

0 0
možnosti
ZS

Lído, jak se ti to stalo? Já jsem jeden článek vydala ke dni 5.2., když jsem ho nenašla, tak jsem ho zrušila z administrace, a vložila znovu s aktuálním datem... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nešel mi přidat čas, tak jsem klikla na zveřejnění ihned a bylo. Probírala jsem to s Karlem, může to být i typem prohlížeče a tak... Nenašla jsem ten článek ani na hlavní stránce, tam se vůbec nepropasíroval. Možná jsem to měla udělat jako ty, ale na to už je pozdě. Dneska mám prostě ten "špatnej den" já :-)

0 0
možnosti
Foto

Copak jaderná fyzika...ale ňaderná energie, to je pak síla :))

2 0
možnosti
Foto

;-DTo bude zase jiná povídka. Jestli se mi jí teda podaří vložit tak, aby měla šanci, že si ji někdo přečte.:-/:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Píšu.

Pořád ještě mě to hodně baví. Tohle mám zatím za sebou:

Hledá se autor bestselleru 2015 (nakl. Fragment), Černá série (Pusinky), po povídce též v 6. a 7. antologii českého hororu, 3. a 4. českém thrilleru (Ladislav Kocka), Hřbitov bílých králíčků (21 povídek, Viking), mysteriózní román s nádechem hororu Sběračka kostí (Krigl), Achernar, horor, lehce šmrncnutý mystikou a fantasy a hororová thrillerová duologie Zemři, Kaine: Svatyně a Zemři, Kaine: Stín (všechny Golden Dog). Kratší povídku sem tam potkáte i v nějakém tom sborníku. Kolem stovky dalších dokončených příběhů a dva mysteriózní romány zatím čekají na svého nakladatele.