Diskuse

Koridor

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ludmila milá...za těch mnoho let se mi nesplnilo to, umět napsat povídku. Umět udělat nejaky příběh. Když už jsem si začínala myslet, že začínám tušit jak na to, objevila se mi Svozilová Ludmila, což byl štempl, že některé věci nemám ani už a ani náhodou zkoušet:)) jsi prostě jednička.jak píše Bohunka. Dekuji:)

1 0
možnosti
Foto

Radko, prosím nepřeháněj. V Čechách píše spousta lidí a hodně z nich opravdu dobře. Ty to také umíš. Ale děkujuV.

0 0
možnosti
Foto

Ludmilo, Vy jste jednička. Knihu si určitě koupím. Budou zase povídky? Jupiii! R^

0 0
možnosti
Foto

Dík, Bohunko. Jestli zrovna tohle někdy vyjde, je zatím ve hvězdách. Necháme se překvapit. Povídky snad časem nějaké vyplodím, chybí mi to.:-) Krásný víkend přeju:-).

1 0
možnosti
Foto

Lído, už se těším na další počteníčko;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Teď zase postupně najedu na povídky, tak uvidíme :-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 815x
Píšu.

Pořád ještě mě to hodně baví. Tohle mám zatím za sebou:

Hledá se autor bestselleru 2015 (nakl. Fragment), Černá série (Pusinky), po povídce též v 6. a 7. antologii českého hororu, 3. a 4. českém thrilleru (Ladislav Kocka), Hřbitov bílých králíčků (21 povídek, Viking), mysteriózní román s nádechem hororu Sběračka kostí (Krigl), Achernar, horor, lehce šmrncnutý mystikou a fantasy a hororová thrillerová duologie Zemři, Kaine: Svatyně a Zemři, Kaine: Stín (všechny Golden Dog). Kratší povídku sem tam potkáte i v nějakém tom sborníku. Kolem stovky dalších dokončených příběhů a dva mysteriózní romány zatím čekají na svého nakladatele.