Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:)) Aneb jak vyrobit hoax :))

2 0
možnosti

Ač nejsem Babišův příznivec, myslím, že to jaksi přeceňujete...V médiích je poměrně velká fluktuace a je zcela normální, když se změnou majitele se část redakce obmění...to by stalo, i kdyby Mafru koupil nějaký zahraniční majitel...český novinářský píseček je docela malý, skoro každý se s každým zná - aspoň přes kolegu, takže přechody ze jedné redakce do druhé nejsou ničím pozornosti hodným

1 0
možnosti

Paní Ludmilo, v tomto nejsme výjimka. Jestli to bude k lepšímu, si musíme ještě počkat.

1 0
možnosti

:-) Babišovo v Kocourkově

0 1
možnosti
Foto

Bylo by dobře, kdyby Babišovo bylo lepší než Mafiánovo.

3 0
možnosti

Mnoho lidí pochopilo, že volit ODS,ČSSD, Lidovce,KSČ,TOP 09 a ....., k ničemu nevede. Babiš dal naději na změnu. Naděje však nestačí, takže to velké zklamání se asi dostaví. Ale nemyslím, že by to mělo být výrazně horší než to co jsme již poznali.

0 1
možnosti
Foto

Babišovo, Babišovo... No jo, no, tak bude zase někdo jiný prosazovat přes toto médium své zájmy. Jako kdyby to o teď bylo jinak.

Náhodou - mně se to líbí. Teď mám jasno: tady je Babišovo. U jiných médií čí je to ....ovo, ani u těch státních, kde to samozřejmě taky platí.

Tady aspoň vím, kdo za tím  stojí a v čí prospěch se píše.

1 1
možnosti

A82d96a23m 10S18t17a13v42a

9. 11. 2013 13:02

"Kam kráčí MF DNES?" :Vypadá to nadějně. Schwarzenberg musí psát své fantasmagorie sám do blogů. Najednou mu chybí hlásná trouba. A to je jenom dobře! Konečně ze začíná náš tisk jevit jako nezávislý. Zatím to je ovšem jenom blýskání na časy. Jak je to ve skutečnosti, uvidíme později....   Hlavní je, že  Schwarzenbergovi uťali tipec.

3 0
možnosti

O16t33o 13L26e79v

9. 11. 2013 13:32

Dříve jak knížete byl Čášenský hlásná trouba ODS,ještě Syrovátko a Kmenta,Stejnergwald,Páral plus pár dalších modrásků a MfD budou zase trochu čtivé noviny.;-O

2 0
možnosti

..vliv pana Čásenského nedokážu posoudit.....ale babiš nebabiš.....odchod páně Bangy do propadliště dějin mne nejn nemrzí ale možná dokonce těší.....

6 0
možnosti

Tak p. Banga byl opravdu odejít? Jsem si říkal, že je tady nějaké multikultúrní vákuum.

1 0
možnosti

Nepřeceňujete v dnešní době internetu ta média nějak moc? A nějak jste nechala stranou televizi;-D

2 0
možnosti
Foto

Tu zatím, (zaplaťpánbůh) Babiš nevlastní. Ale co není, může být. Prostředky na to má.

2 1
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Píšu.

Pořád ještě mě to hodně baví. Tohle mám zatím za sebou:

Hledá se autor bestselleru 2015 (nakl. Fragment), Černá série (Pusinky), po povídce též v 6. a 7. antologii českého hororu, 3. a 4. českém thrilleru (Ladislav Kocka), Hřbitov bílých králíčků (21 povídek, Viking), mysteriózní román s nádechem hororu Sběračka kostí (Krigl), Achernar, horor, lehce šmrncnutý mystikou a fantasy a hororová thrillerová duologie Zemři, Kaine: Svatyně a Zemři, Kaine: Stín (všechny Golden Dog). Kratší povídku sem tam potkáte i v nějakém tom sborníku. Kolem stovky dalších dokončených příběhů a dva mysteriózní romány zatím čekají na svého nakladatele.