Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hmm, asi jsem měl kliku. První knížku mivydali, protože se jim moje nabídka líbila. http://www.webareal.cz/nasevojsko/eshop/6-1-Knihy-2009/0/5/2963-TANEC-S-BILOU-SMRTI

Nejsem ani známý známých, a už vůbec ne dítě známých. Mně osobně to nestálo anikorunu. Druhou knížku mi vydali, protože se jim líbila ta první, a té druhévěřili, protože se jim líbila i ta.

http://www.webareal.cz/nasevojsko/eshop/0/0/5/3775-HOD-KAMENEM-KDYZ-JSI-BEZ-VINY

Dalšíknihu mi nabízelo samo od sebe vydat jedno další vydavatelství, ale trvali tamna tom, abych si změnil jméno, páč ,,Kroupa" neznělo prý dost světově.Také můj příběh vražedkyně z Prahy chtěli dodatečně zasadit někam do Berlína,nebo Paříže. http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/r/17641/CHERCHEZ-LA-FEMME.html

Kdybych na obojí kývnul, měl bych druhéhonakladatele, a třetí vydanou knihu. Takhle mám jen Naše vojsko, dvě vydanéknihy, a plný šuplík...;-D

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za některá spojená slova. CTRL si dělá co chce...;-)

0 0
možnosti
JZ

Pani Ludmilo, zkuste to na Morave, tam to treba nebude tak tezke jak v Cechach. A mrknete se na psani me/mne (2. a 4., popr. 3. a 6. pad)!

0 0
možnosti
PK

Zdravím, fakt jsem se krásně pobavil. Měl jsem stejný problém, ale zbavil jsem se ho, když jsem si založil BLOG. Došel jsem k závěru že Jaroslav Hašek ze mě už asi nebude, na Aloise Jiráska toho dost nevím a proslulosti Palackého již asi nedosáhnu. Nicméně jsem spokojen s tím, že mohu veřejně prezentovat sebe a své názory a to je oproti době nedávno minulé docela solidní pokrok. No jak říkala správní rada v Posřižinách: Musíte se víc snažit pane správče!!

0 0
možnosti
JH

Já myslím, že situaci vidíte zbytečně pesimisticky. Ten kdo píše hodně dobře a vyvíjí určitý usilí v oblasti sebeprezentace, ten se podle mě "uchytí". A ostatní holt musí vzít psaní jako kreativního koníčka. To se taky cení.

1 0
možnosti
Foto

Zkoušejte to dál, moc jsem se pobavila:-)R^

1 0
možnosti
PK

Kdo nic nedělá nic nezkazí, ale také nic nemá. Jen piště dál rád si Vás přečtu.

0 0
možnosti
AAP

Posílám Vám velkou KARMU, ano, souhlasím: "skvěle napsané." R^R^R^

0 0
možnosti
JS

Skvěle napsáno R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Píšu.

Pořád ještě mě to hodně baví. Tohle mám zatím za sebou:

Hledá se autor bestselleru 2015 (nakl. Fragment), Černá série (Pusinky), po povídce též v 6. a 7. antologii českého hororu, 3. a 4. českém thrilleru (Ladislav Kocka), Hřbitov bílých králíčků (21 povídek, Viking), mysteriózní román s nádechem hororu Sběračka kostí (Krigl), Achernar, horor, lehce šmrncnutý mystikou a fantasy a hororová thrillerová duologie Zemři, Kaine: Svatyně a Zemři, Kaine: Stín (všechny Golden Dog). Kratší povídku sem tam potkáte i v nějakém tom sborníku. Kolem stovky dalších dokončených příběhů a dva mysteriózní romány zatím čekají na svého nakladatele.