Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

vymočenej liberák nelze ničím nahradit.:-)

0 0
možnosti
Foto

Díky všem;-Djá tedy, když jsem se dívala na ty velké potvory - pečení švábi u toho stálo, tak jsem jim do pánve málem něco přidala.:-P

0 0
možnosti
DT

No fuj... ;-D R^ Moc hezký blog. R^

0 0
možnosti

Také jsem deset let nežral, ale než jíst broučky, určitě to ještě měsíc vydržím .-)

1 0
možnosti
Foto

paní Ludmilo, copak o to, reportáž je moc pěkná, ale já raději zůstanu u toho našeho;-D;-D i když jak se říká neříkej nikdy .....

0 0
možnosti
Foto

Ludmilo, tož to né;-D...ale pěkná reportážR^

0 0
možnosti
Foto

Několik broučích mňamek jsem ochutnal v neděli v Plzni na historickém víkendu...no...přemohl jsem se...

Ale ten pocit, kdy se člověk zakousne do brouka, který nejdříve křupne a pak něco vystříkne na jazyk a chuť je taková, že se nedá s ničím srovnat bez ohledu na to, jaké koření či ochucovadlo bylo při tepelné úpravě použito...se nedá popsat.

Stejně tak pocity, při kterých člověk vnímá, že mu mezi zuby zalézají kusy nožiček nebo křídel...anebo že ten hedvábný pocit na jazyku je tělo moučného červa, které se velmi špatně rozmělňuje a to tekuté jsou jeho "útroby" :)

Jedině velké saranče obalené v hořké čokoládě mi neotáčelo žaludek :)

3 0
možnosti
Foto

Karle - být tvojí manželkou, už tě nepolíbím:-). Na druhé straně, když člověk jí některé mořské potvory, je to vzhledově docela podobné. Ale stejně. Co bych určitě nedala jsou ti velcí pečení švábi, no a mbinzo - ty už vůbec.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Píšu.

Pořád ještě mě to hodně baví. Tohle mám zatím za sebou:

Hledá se autor bestselleru 2015 (nakl. Fragment), Černá série (Pusinky), po povídce též v 6. a 7. antologii českého hororu, 3. a 4. českém thrilleru (Ladislav Kocka), Hřbitov bílých králíčků (21 povídek, Viking), mysteriózní román s nádechem hororu Sběračka kostí (Krigl), Achernar, horor, lehce šmrncnutý mystikou a fantasy a hororová thrillerová duologie Zemři, Kaine: Svatyně a Zemři, Kaine: Stín (všechny Golden Dog). Kratší povídku sem tam potkáte i v nějakém tom sborníku. Kolem stovky dalších dokončených příběhů a dva mysteriózní romány zatím čekají na svého nakladatele.