Diskuse

Čekání

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Musím Vám sdělit, že náš pejsek vzal akci do vlastních tlapek a navštívil nás v Hypernově. Jak se stačil vyvléknout z kšírů nevím, ale vše je možné.....jestli hledal podle stop nevím, ale našel nás u posledního regálu...tedy u kvasnic. Vesele vrtěl ocáskem, na nás šly mdloby a pochválil nás ovšem zákazník už u pokladny, že máme chytrého psa...(také pejska podezřívám, že nám nechce přiznat, že je chytrý, protože by musel něco dělat..lepší je ze sebe dělat idiota a tak o nic nepřijde)...Snad mi vadí, že když už jsme se dopracovali ke stojanům na kola...tak bych uvítala i "stojany pro pejsky"...Pěkný denV

0 0
možnosti
Foto

Jeden z našich boxerů, dnes už dávno v psím nebi, zase kdysi, ještě za komančů, za námi odešel do sámošky i s betonovým soklem pod košem na odpadky. Způsobilo to trošku rozruch. Naštěstí koš nebyl moc plný a sbírání tím pádem tak hrozné. A ta radost...:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Píšu.

Pořád ještě mě to hodně baví. Tohle mám zatím za sebou:

Hledá se autor bestselleru 2015 (nakl. Fragment), Černá série (Pusinky), po povídce též v 6. a 7. antologii českého hororu, 3. a 4. českém thrilleru (Ladislav Kocka), Hřbitov bílých králíčků (21 povídek, Viking), mysteriózní román s nádechem hororu Sběračka kostí (Krigl), Achernar, horor, lehce šmrncnutý mystikou a fantasy a hororová thrillerová duologie Zemři, Kaine: Svatyně a Zemři, Kaine: Stín (všechny Golden Dog). Kratší povídku sem tam potkáte i v nějakém tom sborníku. Kolem stovky dalších dokončených příběhů a dva mysteriózní romány zatím čekají na svého nakladatele.