Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

beanak

4. 2. 2008 16:09
Sebekritika

zpravy.ods.cz:

Do encyklopedie Kdo je kdo si jako své krédo Topolánek nechal napsat: "My Valaši jsme hloupí, ale my o tom víme."

0 0
možnosti

František I.

4. 2. 2008 14:39
To je krásné

jak tu na onoho údajně houpého Topola nadáváte. O to krásnější je fakt, že zatím neprohrál ani jedny volby, dodnes ukočíroval neudržitelnou koalici a také se udržel nezkorigovat zbabělému Paroubkovi vizáž při poslechu sockomunistických arogancí a lží. Pravda, mediální líbivostí nevyniká, jeho okamžité reakce jsou pramizerné, ale konečný výsledek více než obstojný (v té konstalaci, jaká objektivně je). Dnes si jisto mírnou aroganci vůči sockomunistickému hmyzu může dovolit. Pokud mu navíc projde Klaus do znovuzvolení, odbrží další jedničku. Mediální proslulosti ale od něj nečekejme. Vždy to bude chasník či slezský buran a nikdy ne lev salónů. Pokud mu vláda vydrží, a po presidenstké volbě doufejme, že ano, aby se stal miláčkem národa na to bude mít ještě pár let čas. Nad jeho ústupky zeleným a KDU budu sice skřípat zuby, ale utěšovat mne bude myšlenka, o kolik je tento nemotorný venkovan v čele exekutivy lepší, než odpornosti se jmény Paroubek a Rath.

0 0
možnosti

Petr

4. 2. 2008 16:51
Re: To je krásné

Dík, o tom ta moje blogová poznámka byla.

0 0
možnosti
IV

georgino

4. 2. 2008 14:31
Máme to zapotřebí

Mám pocit, že tady kritizujeme ne jednou Paroubka, ne jednou Topolánka, jindy jejich pocmrndy. Není až tak důležité, co dělají. Ten stroj "stát" se řítí pořád, nezadržitelně. Jenže jde o to,  že ta kasle už stojí poněkud za prdlačku. A to nám škodí. Citace, že občané jsou simulanti bez jasného vymezení, citace z dob sudetoválečnických dob, korekce pohledu na působení komunistických partají mě děsí. Ale jestli je někdo premiér, tak reprezentuje i mne, A já nechci, aby to vypadalo, že je svým chováním mimo  svojí sebekontrolu. Hulváta a't modrého nebo rudého nemíním tolerovat.

0 0
možnosti

Marc

4. 2. 2008 14:10
Bohužel mám dojem,

že pan Topolánek již svou šanci propásl. Svým chováním, arogancí a citacemi, které v parlamentu dost často prezentuje německy ukázal, že je velmi slabým článkem ODS, že svým jednáním nahrává opozici, že neumí argumentovat ve prospěch svých činů neřku-li, ve prospěch prezidentského kandidáta ODS. V podstatě denně dokazuje, že ho občané absolutně nezajímají neboť on si může dělat (a také dělá) co chce. Jako pravicový volič jsem naprosto zhnusen a očekávám, že ODS podnikne patřičné kroky vedoucí k výměně předsedy potažmo premiéra. Pokud s tímto stavem nehodlají nic udělat, můj hlas již nedostanou.

0 0
možnosti

Tatak

4. 2. 2008 13:52
AHA

A kde by vzal Topolánek ten zdravý rozum?

0 0
možnosti

Jana

4. 2. 2008 13:01
Souhlas s Karlem

Topol ,ne že si kope hrob, už si ho vykopal. Za dva roky po něm ani pes neštěkne. A to jsem pravicový volič.

0 0
možnosti

Karel

4. 2. 2008 12:43
Každý dělá co umí.

Péťo,

přeci od obhroublého Mirka nemůžeš chtít to samé co od kalkulačky Vaška. Mirek proto tolik narost, aby rány rozdával a né aby vtipem sršel. Vašek umí baskedbal ani slalom na lyžích mu není cizí. Stejně kličkuje a chystá pasti, když se sudí nedíva, tak píchne obránce ukazováčkem do bříška nebo jede mimo branku. Jo na toho Mirek nikdy mít nebude.  

0 0
možnosti

Karel

4. 2. 2008 12:33
Výměna polítické garnitury

je mimořádně žádoucí. Mít v čele vlády člověka, který je vulgární, arogantní, lže, je asociál,dodržující zákon jen když se to hodí pro něj atd. a jeho kolegové mu statečně sekundují za jeho podpory tak to volá po výměně, co po výměně po defenestraci, protože lidé ražení Topolánka si nic jiného nezaslouží.;-€

0 0
možnosti

Josef

4. 2. 2008 11:53
Pracovity a ustarany ?

HA HA! Volny cas a zabava jsou pro nej dulezitejsi! Moudreho Klause? Ten ze sebe dela hlupaka i na svetovem jevisti! To uz ani smesne neni! Jeho posledni vtip - cigarety pry zdravi neskodi - HAHA !

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

4. 2. 2008 11:40
Karma

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1849x
Nakladatel. Napsal dvě knihy o životě v Anglii. Někdy má pocit, že se musí vypsat do duté vrby, což tento Blog stoprocentně splňuje.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky