Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

8. 2. 2008 14:56
no já nevím

balené zásadně nekupuji, takže mne po rozbalení balíčku nemůže nic nemile překvapit a ostatní si vybírám na zvážení sama, takže jen to dobré a kvalitní a zralé. Nemám problém. nekvalitní zkrátka nevyberu a nekoupím.A nějak k životu nepotřebuji nabídku tisíce druhů něčeho od něčeho, druhově, myslím je nabídka slušná. Možná mám jenom štěstí...nebo jen nejsem remcal hihi

0 0
možnosti

online

8. 2. 2008 15:20
Re: no já nevím

vůbec netušíte co znamená: "dobré a kvalitní a zralé"

hihihi

0 0
možnosti

martina

8. 2. 2008 11:37
pravda pravdoucí

je to přesně tak ! Autor mi mluví z dušeR^

0 0
možnosti
SO

osmera

8. 2. 2008 11:34
rozdil

Je to o tom ze clovek ma s cim porovnat. Vzdy jsem si rikal kdyz jsem zil v cechach ze kvalita ovoce a zeleniny v tech supermarketech se velmi zlepsila v porovnani s tim co to bylo pred 10ti lety. Byl jsem spokojeny a rikal ze je to velmi kvalitni. Ted 3 roky ziji v anglii a vzdy kdyz prijedu na navstevu domu tak v supermarketech nadavam, ze takovy hrozny ovoce by si v anglii nedovolili vystavit. Kdyz uz neni nahnili a rozmlaceny, tak je to zase absolutne nezrale, rajcata typicky uplne bila, kiwi tvrde jako kamen,...

A to upozornuji ze v anglii nadavam na plno veci, nemam takovej pristup ze by v anglii bylo vse lepsi, ale v tomto je opravdu velky rozdil.

0 0
možnosti
JD

teran

8. 2. 2008 9:35
,.

známej vozí ovoce po světě a občas přiveze vzorky co vozí do Italie. Nedá se to srovnat jeden kousek jako druhej. K nám vozí jen 3 jakost vyjímečně 2.

0 0
možnosti

Sedmikráska

8. 2. 2008 9:27
Tesco

Musím se trochu zastat Tesca v ČR. S kvalitou v Anglii se nedá srovnat, ale to jste asi nebyl v Hypernově. Tam tvrzení o odpadu platí do písmene. Když chci koupit jedlou zeleninu a ovoce, jedu radši do Tesca, většinou se to dá jíst. Vietnamce a stánky se zeleninou u nás bohužel Hypernova zlikvidovala a to, co nabízí bych nedala ani zvířatům. S tlakem na prodejce je to těžké, když jsem si stěžovala, odmítli se se mnou bavit, že je to nezajímá a když se mi to nelíbí, ať jdu jinam. A mají pravdu. Když tam nebudu nakupovat, pořád jim zbude spousta koupěchtivých lidí, kteří slyší na slevu a akci, tak co by se starali.

0 0
možnosti

David

8. 2. 2008 9:10
Znechuceni

Cesti obchodnici si absolutne nezaslouzi abych u nich utracel penize. Jsem absolutne zhnusen. Kdyz nakupuji zeleninu, tak je shnila. Do predvazenych baleni zeleniny a ovoce se zcela zamerne pridavaji plesnive kusy, ktere nejdou samostatne prodat. Obcas jdu a vyhazuji tyto kusy do kose, ale to bych musel vyhazet vsechno. Kdyz jsem si zkusil stezovat, tak mi bylo receno ze ji je mam dat k soudu a dal se se mnou nikdo nebavil. Nejhorsi je, ze toto neni jen vysada velkych retezcu, ale i mensich obchodniku.

Kdykoliv muzu, tak nakupuji v zahranici. S potravinami to je tezsi, ale elektroniku, sportovni potreby, obleceni atd si tady delsi dobu nekoupim.

0 0
možnosti

Janka

13. 2. 2008 16:18
Re: Znechuceni

Naprosty souhlasR^

0 0
možnosti

jája

8. 2. 2008 8:45
Problém je v tom,

že spotřebitelé v Čechách nejvíc slyší na slova cena a sleva.

Jak je jinak možné, že obchoby nabízejí v duchu: "nejlevnější ve městě" apod., nikdy jsem neviděla "naše rohlíky jsou nejkřupavější, náš chleba nejvoňavější...", vždy jen : "nejlevnější, pouze za..."

Bohužel, opravdu bohužel drtivá většina lidí slyší právě na toto.

;-(

0 0
možnosti

Bambule

8. 2. 2008 1:30
Ekologie

Krásné...tady kupovat zeleninu a ovoce je opravdu utrpení, to ví snad každý. Ovšem jahůdky z Maroky, borůvky z Chile, nektarinky bůhvíodkud....to nezní bohužel moc ekologicky :-(

0 0
možnosti

Hana Dvořáková

7. 2. 2008 18:13
Je to o penězích

ještě jsme se nenaučili,že nejsme tak bohatí,abychom si kupovali levné věci.Mám snažší situaci,protože tady na jihu Moravy je spousta drobných pěstitelů,ale nejvíc lidí stejně nakupuje na stánku,kde i v mrazu je vše vystaveno venku,ale cena banánů je o 5 Kč nižší než o 80 m dál v Jednotě.Hodně lidí se rozhoduje podle ceny a slovo Akce nebo Sleva funguje jako zaklínadlo.Autorovi by dala za pravdu moje kolegyně,která jezdí nakupovat  k Vídni a básní,jaký je tam skvěle zásobený a čistý Lidl.

0 0
možnosti

JP

7. 2. 2008 17:52
.

Ja jenom na okraj. Jsem sluzebne v Rakousku a nakupuju v Bille. Koupil jsem si parky co prodava Billa pod  vlastni znackou Clever. Tady v A maji ty parky 80% masa. stejna znacka u nas za stejnou cenu bez masa:-)

0 0
možnosti

jája

8. 2. 2008 8:46
Re: .

Jo, a při ohřívání všechny okamžitě prasknou, protože to je neskutečný "blivajs"

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1849x
Nakladatel. Napsal dvě knihy o životě v Anglii. Někdy má pocit, že se musí vypsat do duté vrby, což tento Blog stoprocentně splňuje.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky